• 406
  • 0

Ultimele cifre ale Asociatiei Britanice a Medicilor din Chirurgia Plastica si Estetica (BAAPS) arata ca publicul este din ce in ce mai interesat de noile tratamente si procedee de infrumusetare printre care aparatul LipoCryo, acesta fiind folosit si la Clinica de dermatologie DermaHealth din Timisoara. Astfel, medicii britanici releva ca anul trecut au fost inregistrate cresteri substantiale de solicitari de infrumusetare prin metode noi, numai pentru aceasta tehnica de slabire cu frig fiind o cerere de aproximativ 50.000 de cazuri. Mai mult, tendinta este de crestere nu doar in randul femeilor ci si a barbatilor.

Criolipoliza este considerata a fi ultima moda la Paris in ceea ce priveste infrumusetarea. Jurnalistii britanici de la Daily Mail considera ca daca vrei sa arati ca actrita Anna Friel (foto) atunci ai cele mai mare sanse doar daca apelezi la terapii care nu folosesc chirurgia estetica, in speta fiind o metoda recomandata de slabire cu ajutorul frigului prin intermediul aparatului LipoCryo. Mai multe detalii despre acest serviciu de infrumusetare aplicat la clinica noastra de dermatologie puteti afla citind acest articol din site-ul nostru.

Folosirea frigului pentru slabit pare o chestie asa… mai degraba de film horror decat asociata unor procedee si tratamente de infrumusetare! si totusi, puteti slabi cu frig, puteti sa va refaceti silueta sau cel putin sa o ameliorati semnificativ prin folosirea temperaturilor scazute. Ideea este simpla: la frig, unele tesuturi adipoase nu rezista si se desprind de celelalte. Ele devin „moarte” si vor fi eliminate de organism pe cale naturala, prin procedee metabolice obisnuite.

Metoda de inghetare a celulelor grase pana ce acestea mor este relativ noua, iar transpusa in planul practic, al receptarii de catre public, trebuie spus ca este absolut nedureroasa. Pacientul nu va simti decat, poate, o senzatie de rece cauzata evident de scaderea temperaturii, precum si o tensionare a stratului de piele din cauza vacuumului creat de aparatul folosit.

Efectele procedeului nu sunt instantanee, tocmai din motivele explicate mai sus si care tin de eliminarea prin mod natural a grasimilor de catre organism. intr-o proportie de 40 la suta din situatii ele pot sa apara la aproximativ 15-20 de zile, dar rezultatele definitive sunt vizibile cam la 6 saptamani de la sedinta de slabire. Marele avantaj al acestei proceduri este acela ca se pot fixa drept tinta de eliminare a grasimilor zone bine delimitate ale corpului nostru.

Aparatul LipoCryo folosit la DermaHealth este asadar ultimul trend in materie de slabit, mai mult, cel de la noi este singurul cu certificare europeana. El se utilizeaza in sedinte repetate si individualizate pentru fiecare strat de grasime in parte, in functie de grosimea si localizarea acestuia. Medicul dermatolog de la Clinica de dermatologie Dermahealth din Timisoara va va face toate recomandarile necesare.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum