Vivace – Microneedling cu radiofrecvență

Clinica DermaHealth este singura clinică din Regiunea de Vest care dispune de acest aparat.

Aparatul are aprobare FDA din SUA. 

Tratament Vivace Față – 250 euro

Tratament Vivace Față + Gât + Decolteu – 350 euro

VIVACE este o procedură de microneedling care folosește radiofrecvența dublă fractionață și lumina LED. 

Stimuland producția naturală de colagen, redă fermitate conturului feței, gâtului, mâinilor și întregului corp. După o singură ședință, liniile fine se estompează, iar textura pielii se îmbunătățește vizibil.

Procedura este nedureroasă, datorită motorului robotic conceput special în acest sens. În același scop, utilizăm, înainte de tratament, o cremă locală, anestezică.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Este o procedură care folosește microace sterile care, în momentul injectării în piele, creează o serie de canale microscopice. Canalele rămân deschise 4 până la 6 ore, ceea ce stimulează corpul să producă mai mult colagen, într-un proces natural de vindecare. Acest procedeu, dublat de folosirea cu precizie a radiofrecvenței fractionate la 31 de nivele diferite de penetrare, face ca VIVACE să aibă rezultate excepționale post-tratament.

Aparatul folosit în tratamentul Vivace are 2 capete: unul cu lumină roșie și un altul cu lumină albastră.

Capătul cu lumină roșie determină stimularea sintezei fibrelor de colagen de la nivelul epidermei. Efectul: regenerarea pielii, lifting facial și riduri vizibil reduse. Micro-acele, în număr de 36, pătrund în profunzime, generând apariția unor microcanale – acest proces  stimulează o cascadă inflamatorie la nivelul dermei care, ulterior, se calmează. Capătul cu lumină roșie se utilizează în cazul tenului matur. De asemenea, tratează cicatricile și vergeturile. 

Lumina albastră are efect antibacterian, acționând asupra bacteriilor responsabile de formarea acneei (Propionium bacterium acnes), cu efect de sterilizare cutanată. Se folosește în cazul pielii afectate de acnee, ten seboreic sau pori dilatați.

VIVACE este sistemul de remodelare a pielii, alimentat de RF (Radiofrecventa) Invaziv Fractionata, cu electrozi Microneedle placați cu aur, oferă cele mai bune rezultate (RF 1Mhz RF pentru ridurile fine, iar 2 Mhz RF pentru pori și cicatricile lăsate de acnee).

VIVACE este eficient pentru:

  • Lifting si Fermitate
  • Reducerea Ridurilor
  • Tratarea Acneei și a cicatricilor post-acneice
  • Tratarea Vergeturilor
  • Reducerea Porilor

VIVACE este sistemul de remodelare a pielii, alimentat de RF (Radiofrecvență) Invaziv Fractionata, cu electrozi Microneedle placați cu aur, care oferă cele mai bune rezultate la alegerea RF 1Mhz RF, pentru ridurile fine, și 2Mhz RF pentru pori și cicatricile lăsate  de acnee.

Pentru siguranța ta

VIVACE este aprobat de US FDA (U.S Food and Drug Administration), MDD CE (The Medical Devices Directive) si KFDA (Korea Ministry of Food and Drug Administration), fiind extrem de important, respectând cu strictețe reglementările din prezent.

Pentru confortul tău

Vivace are un design Simplu, conceput pentru a nu crea Durere. Este un tratament minim-invaziv, care vă permite să reveniți la activitățile normale în aceeași zi. 

Pentru rezultate mai bune

VIVACE combină LED-urile Red și Blue cu RF.

VIVACE – Întrebări și Răspunsuri

Doare?

Crema anestezică este aplicată cu 25-30 de minute înainte de tratament, pentru a se asigura confortul clientului în timpul procedurii.

Cât durează tratamentul? 

Tratamentul durează aproximativ 30 de minute, în funcție de zona tratată și de crema anestezică, care își face efectul între 25-30 de minute de la aplicare. 

De câte tratamente am nevoie?

Mulți medici recomandă 3 tratamente, cu pauză de 4 sau 5 săptămâni între proceduri.

Cât durează rezultatul?

Efectele procedurii sunt sesizabile în timp, în funcție de corpul fiecărei persoane în parte. ViVACE stimulează creșterea nivelului dermului, chiar și după încheierea tratamentului. Pentru a maximiza efectele procedurii, aplicați serul corect ales, imediat după tratamentul VIVACE. 

Cum decurge tratamentul?

În urma consultatiei, veți stabili un plan de tratament împreuna cu specialistul Silhouette- fie o unică ședință pentru un boost de revigorare, fie 2-3 tratamente la distanță, de 4-6, săptămâni, pentru o rejuvenarecompletă și de durată.

O ședință durează 40 de minute, la care se adaugă cele 20 de minute dinaintea tratamentului, în care crema anestezică își face efectul.

La finalul procedurii, vi se va aplica o mască de față cu efect calmant. Ideal este să nu vă machiați timp de cel puțin 6 ore, după terminarea tratamentului cu VIVACE. 

Efectele sunt vizibile imediat, ameliorându-se în timp. Rezultatul  durează până la 6 luni, de la persoană la persoană. Repetarea procedurii conform schemei de tratament asigură menținerea îndelungată a rezultatelor.

PROGRAMEAZĂ-TE

Dacă îți dorești să beneficiezi și tu de experiența specialiștilor DermaHealth, te invităm să ne contactezi pentru a-ți face o programare.