Vivace – Microneedling cu radiofrecventa

DermaHealth este singura clinica din Zona de Vest a României care deține acest aparat medical. 

Apratul are aprobare FDA din SUA. 

Tratament Vivace Față – 250 euro

Tratament Vivace Față + Gât + Decolteu – 350 euro

VIVACE este o procedura de microneedling care foloseste radiofrecventa dubla fractionata si lumina LED. Stimuland productia natural de colagen, reda fermitate conturului fetei, gatului, mainilor si intregului corp. Dupa o singura sedinta, liniile fine se estompeaza, iar textura pielii se imbunatateste vizibil.

Procedura este nedureroasa, pe de o parte datorita faptului ca aparatul are un motor robotic conceput special in acest sens si pe de alta parte pentru ca folosim inainte de tratament o crema locala, anestezica.

CUM FUNCTIONEAZA?

Este o procedura care foloseste microace sterile care, cand injecteaza pielea, creeaza o serie de canale microscopice, in derm. Canalele raman deschise 4 pana la 6 ore, ceea ce stimuleaza corpul sa produca un nou colagen intr-un proces natural de vindecare. Acest procedeu, dublat de folosirea cu precizie a radiofrecventei  fractionate la 31 de nivele diferite de penetrare, face ca VIVACE sa aiba rezultate exceptionale post tratament.

Aparatul folosit în tratamentul Vivace are 2 capete: unul cu lumină roșie și un altul cu lumină albastră.

Capătul cu lumină roșie determină stimularea sintezei fibrelor de colagen de la nivelul epidermei. Efectul: regenerarea pielii, lifting facial și riduri vizibil reduse. Micro-acele în numar de 36 pătrund în profunzime, generând apariția unor microcanale – acest lucru stimulează acea cascadă inflamatorie la nivelul dermei care, ulterior, se calmează și . Se foloseste in caz de ten matur, cicatrici si vergeturi.

Lumina albastră are efect antibacterian, acționând asupra bacteriilor responsabile de formarea acneei (Propionium bacterium acnes) cu efect de sterilizare cutanată. Se folosește în cazul pielii afectate de acnee sau ten seboreic sau pori dilatați.

VIAVCE este efficient pentru:

  • Lifting si Fermitate
  • Reducerea Ridurilor
  • Tratarea Acneei si a cicatricilor post acneice
  • Tratarea Vergeturilor
  • Reducerea Porilor

VIVACE este sistemul de remodelare a pielii, alimentat de RF (Radiofrecventa) Invaziv Fractionata, cu

electrozi Microneedle placati cu aur, care ofera cele mai bune rezultate la alegerea RF 1Mhz RF pentru

ridurile fine si 2Mhz RF pentru pori si cicatricile lasate de acnee.

Pentru siguranta ta

VIVACE este aprobat de US FDA (U.S Food and Drug Administration), MDD CE (The Medical Devices

Directive) si KFDA (Korea Minsstry of Food and Drug Administration), care este extrem de important in

climatul de reglementare din ce in ce mai strict.

Pentru confortul tau

Vivace are un design Simplu, Fara Durere, Mai putin timp de intrerupere si un tratament non-chirurgical,

in care puteti sa reveniti la activitatile normale in aceiasi zi.

Pentru rezultate mai bune

VIVACE combina LED-urile Red si Blue cu RF

VIVACE – Intrebari si Raspunsuri

Doare? Crema anestezica este aplicata cu 25-30 de minute inainte de tratament, pentru a se asigura un confort pacientului in timpul tratamentului.

Cat dureaza tratamentul? Tratamentul dureaza aproximativ 30 de minute, cu inca 25-30 de minute necesare pentru crema anestezica sa-si faca efectul, dar depinde de zona tratata.

De cate tratamente am nevoie? Multi medici recomanda 3 tratamente cu pauza de 4 sau 5 saptamani intre tratamente.

Cat dureaza rezultatul? Toata lumea este diferita, dar pe perioada de dupa tratament colagenul continua sa creasca. Rezultatul se imbunatateste in timp. Pentru a maximiza rezultatul, aplicati serul corect ales imediat dupa tratamentul VIVACE.

Cum decurge tratamentul In urma consultatiei, veti stabili un plan de tratament impreuna cu specialistul Silhouette -fie o unica sedinta pentru un boost de revigorare, fie 2-3 tratamente la distanta de 4-6 saptamani pentru o rejuvenare completa si de durata.

O sedinta dureaza 40 de minute, la care se adauga cele 20 de minute dinaintea tratamentului, in care crema anestezica isi face efectul.

La finalul procedurii vi se va aplica o masca de fata cu efect calmant, si este ideal sa nu va machiati timp de cel putin 6 ore.

Efectele sunt vizibile imediat, se amelioreaza in timp si dureaza pana la 6 luni, de la persoana la persoana. Repetarea procedurii conform schemei de tratament asigura mentinerea indelungata a rezultatelor.

Sună acum