1. Indepartare tatuaje.
2. Indepartare orice tip de tatuaj: sprancene, contur ochi, buze, tatuaj pleoape etc
3. Indepartare pistrui, roseata, pete superficiale sau profunde, pigmentare de varsta, semne de nastere, nevi, pigmentari pe stratul superior al pielii, pigmentare post-traumatica, etc. 4. Tratarea leziunii vaselor de sange la nivelul pielii, hemangioame, capilare vizibile.
5. Terapia „Black doll” se aplica pentru albirea si intinerirea pielii, sau tratarea acneei.
6. Tratament antirid si de intinerire – tesutul dermic poate absorbi o mare cantitate din radiatia laserului pana la 1320nm pentru a stimula fibroblastele din stratul dermic, in acelasi timp putand trata acneea, cicatricile si porii.
Principiu de functionare

Laserul pentru indepartarea tatuajelor functioneaza pe principiul unei lungimi de unda specifice (1064nm sau 532nm) a radiatiei laserului care va fi absorbita de un anumit pigment.
Energia mare a laserului, absorbita de pigment, poate provoca umflarea si chiar explodarea pigmentului, unele fragmente din pigment fiind distruse iar restul fiind eliminate prin sistemul imunitar al organismului pe o anumita perioada de timp. Deoarece pielea normala poate absorbi o cantitate mica de energie indusa de laser la lungimea de unda de 1064nm sau 532nm, laserul poate distruge selectiv pigmentii de tatuaj.

Energia laserului Q-switched ND:YAG poate fi absorbita prin melanina albastra si neagra. Melanina va fin fragmentata in parti foarte mici ce pot fi metabolizate de sistemul limfatic sau eliminate din corp. Astfel, tatuajele sau alte tipuri de pigmentari vor fi indepartate fara a distruge tesutul normal.
Tratamentul este sigur si comod fara recuperare sau efecte adverse.

Sună acum