• 1
 • 0

 

Lucruri pe care ar trebui să le știți despre Augmentarea buzelor prin injecții cu acid hialuronic

Augmentarea buzelor este o procedură simplă care vă poate oferi buze mai pline și mai netede, dar există multe mituri cu privire la acest proces.

În ceea ce urmează, vă prezentăm câteva lucruri pe care ar trebui să le știți dacă luați în considerare augmentarea buzelor cu acid hialuronic. 

Lucruri esențiale despre acid hialuronic

Fillerele cu acid hialuronic oferă un efect de îmbunătățire temporar buzelor. Printre produsele comune utilizate pentru această procedură se numără mărcile Juvederm, Teosyal, IBSA, Croma sau alte mărci. În funcție de produs, aceste injecții de umplere cu acid hialuronic pot umple volumul buzelor, defini conturul buzelor si deasemenea imbunatati ridurile din jurul buzelor.

Rezultatele pot dura de la patru lun si panai la un an, cu o medie de aproximativ șase luni. Pentru a menține rezultatele, tratamentele trebuie repetate periodic.

Pacienții ar trebuie să caute un medic dermatolog sau un chirurg plastic certificat pentru administrarea tratamentelor și ar trebuie să evite obținerea acestora din alte surse. Profesioniștii cu experiență vă pot îmbunătăți zâmbetul natural, făcând în același timp ca buzele și zona din jurul acestora să devină mai fine. Este o concepție greșită că augmentarea buzelor duce la un efect lipsit de naturalețe. Dacă apelați la specialiști cu experiență, buzele vor părea naturale și potrivite pentru structura dvs. facială.

De asemenea, este posibil să se trateze liniile verticale ale buzelor și să se adauge structură buzelor pentru pacienții maturi care nu doresc o modificare a mărimii sau formei buzei.

Iată alte lucruri pe care poate doriți să le cunoașteți despre augmentarea buzelor prin injecții cu acid hialuronic.

 • Tratamentele durează mai puțin de o jumătate de oră.
 • Cantitatea de acid hialuronic folosită pentru procedura dvs. poate fi modificată în funcție de nevoi pentru a obține aspectul cel mai natural.
 • Ar trebui să puteți vedea rezultatele imediat.
 • Efectele secundare sunt de obicei minore și includ umflarea, eventualele vânătăii sau roșeața temporară în zona tratată. Dacă există umflături, durează de obicei doar câteva zile. Puteți reduce efectele umflăturilor dormind cu o pernă suplimentară pentru a vă menține capul în poziție ridicată.
 • Atât timp cât tratamentul este efectuat de un medic specialist, complicațiile grave sunt extrem de rare.
 • Acidul hialuronic stimulează producția de colagen, astfel încât va exista o producție permanentă de colagen, de lungă durată, după fiecare tratament.

Sfaturi pentru prevenție

În timp ce multe persoane care solicită augmentarea buzelor cu acid hialuronic o fac din preferințe personale, altele profită de această posibilitate pentru a își umple ridurile și a diminua semnele îmbătrânirii.

În cele ce urmează, va atragem atentia asupra catorva trucuri care sa incetineasca imbatranirea buzelor:

– Aplicați o soluție hidratantă cu factor de protecție SPF zilnic.

– Folosiți zilnic un balsam de buze SPF și aplicați-l regulat pe parcursul zilei. Pielea de pe buzele este subțire și vulnerabilă, astfel încât buzele au nevoie de protecție suplimentară.

– Folosiți soluții de protecție solară atunci când intenționați să petreceți timp în aer liber. Ar trebui să folosiți creme de protectia care contin protectie UVA dar si UVB. De asemenea, ar trebuie să aibă factor de protecție SPF 30 sau mai mare și să fie rezistent la apă. Amintiți-vă că efectele soarelui sunt puternice și iarna, așa că nu vă neglijați pielea în lunile reci.

– Evitați expresiile faciale repetitive care ar putea apărea de exemplu datorită mestecării gumei sau folosirii paielor. Dacă aveți astfel de obiceiuri, liniile care sunt create se pot deveni permanente.

– Nu fumați.

– Evitați saloanele de bronzare.

Umpluturile dermice vă permit să îmbunătățiți frumusețea buzelor care sunt o parte vitală a frumuseții faciale. Pentru multe persoane, buzele mai pline și mai definite sunt în topul preferințelor lor, iar la Derma Health vă putem ajuta să atingeți aspectul dorit.

 

Și acum, să vă prezentăm câteva lucruri despre augmentarea buzelor!

Fillerele sunt fabricate din acid hialuronic, care se găsește în mod natural în piele.

Beneficiile utilizării acidului hialuronic pentru buze dar nu numai sunt:

 • Acidul hialuronic are o capacitate unică de a menține hidratarea și, prin urmare, poate oferi pielii un aspect hidratat.
 • Când este injectat, restabilește volumul pierdut și reface producția naturală de acid hialuronic din corp care se diminuează pe măsură ce îmbătrânim.
 • Folosirea produselor cu acid hialuronic permite controlul volumului de produs injectat și, în acest fel, există un control mult mai bun asupra volumului buzelor modificate pe această cale.
 • Orice denivelări sau umflături care pot apărea după tratament (care pot fi create si prin mișcarea buzelor, masaj gresit a buzelor) pot fi ușor dizolvate. Reversibilitatea ușoară cu hialuronidază oferă o marjă reconfortantă de siguranță care face ca această procedură să nu fie asociată cu aproape niciun fel de evenimente adverse permanente. Acest beneficiu contrastează puternic cu inflexibilitatea și ireversibilitatea pe care o au substantele permanente de umplere a buzelor cum sunt picatura siliconica.
 • Reacțiile alergice sunt puțin probabile deoarece acidul hialuronic imită acțiunea unei substanțe naturală din corp.
 • Există mai puține vânătăi și umflături cu acid hialuronic în comparație cu celelalte tipuri de augmentari dermice.

O injecție poate face ca buzele să pară mai pline timp de câteva luni și poate chiar mai mult.

 • Augmentarea buzelor si numaie au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani datorită capacității lor de a adăuga volum si hidratare printr-o singură procedură.
 • Veți vedea rezultatele aproape imediat, dar buzele dvs. vor fi puțin umflate la început. După aproximativ 72 de ore de la procedură, umflăturile se vor diminua și veți observa că buzele dvs. au mai mult volum, lucru care se va menține pentru următoarele luni.
 • Rezultatele durează în medie 6-12 luni, iar durata acestora după acest interval de timp variază. Cu cât este mai activă zona (prin zâmbet, mâncat sau vorbit), cu atât mai rapid se reabsoarbe acidul hialuronic.

 Un filler bun este invizibil.

 • La Clinica Derma Health din Timișoara, am descoperit că secretul perfecțiunii unui aspect natural este crearea volumului în straturi și etape. La clinica noastră de specialitate, rezultatele pot fi obținute în mod treptat, prin efectuarea de injecții în mai multe sesiuni, rezultatul fiind o reîmprospătare a aspectului dvs.
 • Buzele tratate cu acid hialuronic nu ar trebui să se simtă altfel decât buzele reale. După procedură, se pot simți ușor umflate la început, dar acest lucru dispare într-o săptămână, după care ar trebui să revină la senzația naturală.

 Tehnicile de augmentare a buzelor si numai s-au îmbunătățit semnificativ în ultimii 10 ani.

 • Colagenul era cea mai frecventă soluție de umplutură dermică, dar este folosit mai puțin în zilele noastre, deoarece noile umpluturi cu acid hialuronic tind să fie mai sigure și să ofere efecte de durată mai lungă. Celelalte metode de augmentare a buzelor, cum ar fi implanturile și injecțiile cu grăsime, sunt de asemenea mai puțin utilizate datorită riscurilor mai mari de apariție a efectelor secundare și a lipsei de consecvență în obținerea rezultatelor.

 Contează cine se ocupă de procedura de augmentare.

 • Diferiți specialiști au diferite tehnici și niveluri de experiență, așa că asigurați-vă că vorbiți cu medicul dvs. despre rezultatele realiste dorite. La Clinica Derma Health Timisoara specialistul dumneavoastră vă va explica procedura de augmentare a buzelor și va efectua o scurtă consultație pentru a stabili care este cea mai bună metodă pentru a obține rezultatele pe care le căutați.
 • Ministerul Sanatati din Romania recomandă ca injectarea să fie efectuată numai de către un dermatolog sau un chirurg plastic aprobat de autoritățile române în domeniul sănătății. Pentru orice tratament injectabil, trebuie să consultați medici autorizați și specializați. Acest lucru este necesar datorită riscurilor de infecție, decolorare și umflături sau noduli care pot apărea dacă injecțiile nu se fac corect.
 • Dacă prețul pare prea bun pentru a fi adevărat, probabil că ceva nu este în regulă!

O umplere necorespunzătoare poate fi remediată!

 1. Dacă nu sunteți mulțumiți de rezultatele unui tratament precedent de umplere a buzelor, putem remedia efectele acestuia la Clinica Derma Health din Timișoara pentru a vă oferi rezultatul dorit prin: injectarea de acid hialuronic suplimentar pentru a echilibra aspectul buzelor.
 2. Injecția cu enzime de hialurodinază acționează în câteva minute pentru a dizolva umplutura nedorită și a restabili contururile faciale originale.

În unele cazuri, nu ar trebuie să faceți injecții cu filler.

De exemplu:

 1. Dacă alăptați, deoarece nu există studii publicate care să stabilească siguranța acestor proceduri cosmetice elective în timpul sarcinii, este recomandat să le evitați în timpul sarcinii și, de asemenea, dacă decideți să alăptați.
 2. Dacă luptați cu o infecție a sinusurilor, deoarece orice infecție din zona feței s-ar putea răspândi la locul injecției.
 3. Dacă sunteți pe cale să aveți o programare la medicul stomatolog imediat după (chiar și pentru o simplă operațiune de igienizare a dinților), deoarece aceste proceduri necesită presiune și întinderea feței, lucru care ar putea deplasa acidul hialuronic. Ideal, trebuie să se aștepte o săptămână între umpluturile dermice injectabile și o programare la medicul stomatolog.

Riscurile și efectele secundare!

Există efecte secundare temporare în cazul umpluturilor cu acid hialuronic care ar trebui să dureze doar câteva zile, cum ar fi:

 • Sângerare ușoară la locul unde s-a administrat injecția
 • Roșeață / sensibilitate la locul unde s-a administrat injecția
 • Umflare / vânătăi ușoare

Foarte rar, este posibil să apară unele reacții adverse / riscuri mai grave din cauza procedurii de augmentare a buzelor. Dacă aveți febră sau umflături grave, contactați imediat clinica. Problemele mai rare pot include:

 • Umflături / vânătăi grave sau de lungă durată (care poate dura 7-10 zile)
 • Deformări / forme iregulare la nivelul buzelor
 • Cicatrizare, rigidizare sau ulcerație a buzelor
 • Roșeață, umflături sau mâncărime în jurul buzelor cauzate de o reacție alergică
 • Infecție
 • Pierderea țesuturilor datorită injectării într-un vas de sânge

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum