Utilizarea informatiilor si serviciilor de pe fiecare pagina a site-ului dermahealth.ro implica acordul si acceptarea termenilor si conditiilor stabilite de administratorul dermahealth.ro prezentate mai jos, inclusiv orice modificari ulterioare ale acestor termeni si conditii, modificari ce pot fi efectuate oricand, fara a fi necesara o instiintare si/sau un accept prealabil din partea ta.

Recomandarile specialistilor

Informatiile cu caracter medical si recomandarile specialistilor de pe acest site sunt preventive, avand caracter educativ si orientativ. Acestea nu inlocuiesc consultul medical direct, analizele medicale, investigatiile imagistice, diagnosticul si tratamentul. Consultantii nostri nu stabilesc diagnostice online si nu pot fi obligati la asumarea niciunui angajament cu privire la spitalizare, prescriere tratamente, retete sau medicamente. Daca ai, sau crezi ca ai o afectiune medicala, este responsabilitatea ta si recomandarea noastra sa soliciti un consult medical adecvat pentru obtinerea diagnosticului corect si nu recomandam ignorarea sau refuzarea unui astfel de consult medical in cazul in care ai utilizat sau intentionezi sa utilizezi serviciile furnizate prin intermediul dermahealth.ro. Limitarea de raspundere cuprinde toate informatiile de orice tip de pe acest site sau furnizate prin intermediul dermahealth.ro (text, imagini, materiale video sau audio, sub orice forma si orice continut).

Raspunderea pentru utilizarea serviciilor acestui site iti apartine in intregime. dermahealth.ro iti poate asigura accesul direct la medici specialisti dermatologi, te poate indruma catre anumite investigatii sau tratamente si iti poate oferi o “a doua opinie”, bazandu-se pe experienta si expertiza specialistilor nostri. Te rugam sa realizezi posibilitatile limitate ale consilierii online sau telefonice. In cazul in care necesiti asistenta medicala de urgenta, apeleaza Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta la numarul de telefon 112.

Furnizarea serviciilor

Informatiile cu caracter medical transmise ca urmare a utilizarii serviciilor oferite prin intermediul dermahealth.ro sunt personalizate si confidentiale. Desi dermahealth.ro, direct si prin colaboratorii sai, va incerca intotdeauna furnizarea serviciilor in cel mai scurt termen, exista posiblitatea ca anumite situatii sa reclame pentru solutionare o perioada de timp mai lunga decat cea rezonabil prevazuta si adusa la cunostinta ta. Avand in considerare aceasta, tu iti exprimi anticipat lipsa de obiectie cu privire la orice situatie in care dermahealth.ro se afla in imposibilitatea obiectiva de furnizare a serviciilor in termenul apreciat initial a fi necesar in acest sens.

Legaturi catre alte site-uri

dermahealth.ro poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte portaluri/site-uri si care nu se afla sub controlul sau indrumarea dermahealth.ro. dermahealth.ro nu este raspunzator pentru continutul acestora sau pentru serviciile tertilor mentionate pe aceste site-uri. Asemenea legaturi sau trimiteri sunt oferite informativ si este responsabilitatea ta sa verifici validitatea celor continute de ele, dermahealth.ro fiind in imposibilitate de a garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti.

Operabilitatea site-ului

dermahealth.ro depune toate eforturile pentru a asigura operabilitatea site-ului in mod continuu. La semnalarea eventualelor erori, administratorul dermahealth.ro va încerca remedierea acestora insa accesul neintrerupt la acest site nu poate fi garantat.

dermahealth.ro nu este raspunzator pentru intarzierea sau imposibilitatea indeplinirii intocmai si la timp a serviciilor furnizate care rezulta din revolte, greve, proteste in masa, defectiuni ale retelelor sau echipamentelor, pene de curent, esec de e-mail, sau orice alta situatie care nu este sub controlul dermahealth.ro sau care nu poate fi imputata dermahealth.ro.

dermahealth.ro nu garanteaza ca paginile site-ului, serverele pe care este gazduit site-ul sau e-mailurile trimise de la site sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Tu confirmi si accepti ca folosesti dermahealth.ro pe riscul propriu, dermahealth.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Drepturile de autor

dermahealth.ro beneficiaza de toate drepturile recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale aplicabile in vigoare cu privire la datele si informatiile continute de paginile site-ului. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand text, imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea dermahealth.ro sau pentru care dermahealth.ro detine dreptul de utilizare. Niciun astfel de material, nu poate fi, integral sau partial, reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale sau in orice alte scopuri ce pot fi generatoare de venituri fara acceptul scris prealabil al dermahealth.ro.

Acesti termeni si conditii de utilizare a dermahealth.ro si utilizarea acestuia sunt guvernate de legislatia in vigoare din Romania.

Derma Health & Beauty SRL
Strada Drubeta 29, Timisoara

Sună acum