• 870
  • 0

Dacă ați studiat lista de servicii oferite de clinica noastră, suntem siguri că v-a sărit în ochi un titlu extrem de interesant: „Terapia lui Dracula”. Pentru că acest nume ar putea ridica vreo câteva sprâncene sceptice, ne-am gândit să vă povestim în detaliu ce presupune această terapie pentru a vă arăta că dincolo de nume nu este nimic înfricoșător, ci mai degrabă ceva spectaculos.

În lupta împotriva timpului care curge nemilos într-o singură direcție și nu contenește a-și lăsa urmele trecerii pe tenul nostru, specialiștii sunt în permanentă căutare de aliați. O metodă nouă și foarte eficientă este această terapie a lui Dracula, a cărei denumire medicală este Plasmă Îmbogățită în Plachete.

 

Terapia lui Dracula presupune recoltarea de sânge de la pacient. Această recoltare nu este cu nimic deosebită de cea care se execută în cazul analizelor de rutină. Fiolele cu sânge sunt introduse într-un aparat cu centrifugă care separă compușii acestuia în: globule roșii, ser și plachete. Tenul este injectat cu conținutul obținut în urma centrifugării și a adaosului de vitamine și aminoacizi.

„Sângele este prelucrat, iar acesta este folosit nu numai la umplerea ridurilor de expresie, precum cele din jurul buzelor sau a ochilor. Această terapie ajută şi la diminuarea anumitor semne, precum cicatricile”

 – Daniel Sister, inventatorul terapiei

Terapia stimulează refacerea ADN-ului celular, iar în urma ei, pielea va deveni vizibil mai fina, mai fermă și revitaliztă. Metoda este adesea promovată ca soluția pentru oprirea ceasului.

În final vă spunem, deși suntem convinși că v-ați dat seama și singuri, că terapia fost denumită astfel pentru că se bazează pe recoltarea de sânge.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum