• 192
  • 0

La DermaHealth, clinica dermatologie din Timisoara, indepartarea tatuajelor se face prin cea mai avansata metoda, rescpectiv cu ajutorul laserului ND Yag. Aplicatiile puse la punct in clinica de dermatologie se refera la orice stergere de tatuaj, respectiv la sprancene, contur ochi, buze, tatuaj de pleoape sau alt gen. Mai mult, avem rezultate exceptionale si in ceea ce priveste indepartare de pistrui, roseata, pete superficiale sau profunde, pigmentare de varsta, semne de nastere, nevi, pigmentari pe stratul superior al pielii, pigmentare post-traumatica, etc.

Păstrarea unui tatuaj devine uneori o chestiune inacceptabila din varii motive, ca atare se doreste stergerea sau se chiar inlocuirea acestuia cu altul nou. Indiferent de motivația clientului sau pacientului, la clinica de dermatologie DermaHealth din Timisoara oferim asistenta medicala la cel mai inalt profesionalism. La cabinet dermatologic dr. Ari Skeja sau Boros Yvett Ildiko vi se va spune ca o stergere de tatuaj poate dura cateva sedinte, in functie de complexitatea tatuajului a carui indepartare se urmareste. Si, cu deosebire, eliminarea defintiva a acestuia se poate intinde pe o mai mare perioada de timp, aceasta deoarece eliminarea urmelor desenului se face si prin mijloace naturale, respectiv circulatia limfatica si alte procese care consuma timp.

Pe scurt, principiul de stergere a unui tatuaj la clinica de dermatologie DermaHealth Timisoara este acela al unei, sa zicem, explozii a particulelor de pigment din piele. Prin reglarea lungimii de unda a laserului ND Yag, in functie de constitutia si dimensiunea pigmentului introdus la crearea desenului, se va sparge particula de culoare iar ramasitele acestuia vor fi eliminate, unele chiar de catre celulele organismului care ne apara de compusii straini din corp.

Clinica noastra de dermatologie nu va efectua interventii de indepartare a tatuajelor asupra femeilor aflate in stare de graviditate sau alergice la acest tip de procedură. Dupa stergerea tatuajului pacientii isi pot relua activitatile zilnice obisnuite. Singura recomandare este aceea ca pe durata a catorva saptamani sa se evite bronzarea sau intrarea in contact cu substante toxice a zonei respective.

Tatuajele vechi se sterg mai usor, iar cele facute de profesionisti mai greu decat cele ale amatorilor. In orice situatie ati fi, clinica de dermatologie din Timisoara va informeaza ca poate obtine rezultate foarte bune.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *