• 471
  • 0

Am pregătit pentru voi o promoție la tratamentul cu microdermabraziune, ca atare, credem că ar fi un moment numai bun să deschidem o discuție pe marginea acestei terapii.

Așa cum am menționat în repetate rânduri, tehnologia pe care o folosim pentru realizarea acestei proceduri este unică în România. Acum să vă explicăm ce anume ne diferențiază de restul serviciilor disponibile pe piața autohtonă și de ce este indicat să optați pentru această variantă de tratament.

Clinica noastră oferă terapie prin microdermabraziune umedă cu aparatul DermaSweep. Primul nostru atu este acela că această aparatură folosește periuțe speciale, cu diferite nivele de acțiune, spre deosebire de mai vechile tehnologii care folosesc cristale sau diamante. Periuțele, în combinație cu posibilitatea de a regla nivelul de intensitate, oferă un control mult mai bun asupra peeling-ului mecanic, iar la final, tenul va fi perfect uniformizat. Pielea voastră are diverse grade de sensibilitate, ca atare trebuie tratată diferit. Mult mai sensibilă în jurul ochilor, pielea nu trebuie tratată cu o intensitate care este potrivită pentru pielea obrajilor, spre exemplu.

Un alt beneficiu major al DermaSweep este mezoterapia fără ace. Microdermabraziunea umedă (cu infuzie) folosește cea mai avansată tehnologie medicală, microdermabraziunea cu particule libere. Prin aceasta tehnologie, se introduc în mesoderm diferite substanțe nutritive, în funcție de nevoile fiecărui tip de ten. Vorbim despre substanțe ca vitamina C, acid hialuronic, silciu organic, DMAE 3% etc. Aceste substanțe sunt produse în Statele Unite ale Americii și sunt special concepute pentru administrarea transcutanată, adică prin porii pielii.

În câteva cuvinte: fără ace, fără durere, cu aport de substanțe nutritive.

Microdermabraziunea are ca scop exfolierea și eliminarea țesutului cornos. Prin țesut cornos înțelegem celulele moarte de la suprafața pielii. Acesta nu este însă singurul efect al terapiei. În urma tratamentului, este stimulată producția naturală de colagen și elastină prin presiunea negativă exercitată simultan cu forța abrazivă a periuțelor, pentru a dubla eficiența exfolierii straturilor superficiale ale pielii.

Ce se întâmplă la o ședință de microdermabraziune.

Dacă nu știți care sunt etapele unei astfel de terapii, vi le enumerăm.

Microdermabraziune DermaSweep MD

1. Demachiere

2. Deschiderea porilor cu aburi de ozon

3. Eliminarea impurităților de la suprafața tenului (unde este cazul)

4. Microdermabraziunea cu particule libere, cu periuțele despre care v-am vorbit mai sus (fără cristale)

5. Polisharea feței cu acid hialuronic sau cremă hidratantă

6. Aplicarea unei măști faciale potrivite tipului de ten

7. Aplicarea cremei de protecție solară

Mezoterapie fără ace

1. Consult dermatologic specializat

2. Demachiere

3. Deschiderea porilor cu aburi de ozon

4. Microdermabraziunea cu particule libere, cu periuțele despre care v-am vorbit mai sus (fără cristale)

5. Mezoterapie fără ace. Administrarea transcutanată de substanțe nutritive.

6. Polisharea feței cu acid hialuronic sau cremă hidratantă

7. Aplicarea unei măști faciale potrivite tipului de ten

8. Aplicarea cremei de protecție solară

Dacă aveți nelămuriri sau întrebări, vă răspundem cu drag

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum