• 2
  • 0

O marire de buze este, uneori, artificiul care transforma o femeie în cea mai seducatoare ființa, iar aceasta pentru ca buzele reprezinta senzualitatea. O marire de buze poate face dintr-o femeie stearsa una cu sex appeal, cum zic americanii, sau care are acel quelque chose ce te da pe spate, cum ar spune francezii. Noi, românii, zicem ca are pe vino-ncoa.

Asadar, plusul de farmec pe care l-ar avea o femeie, aerul tineresc și fermitatea unor contururi senzuale sunt motive suficiente ca o femeie sa-si doreasca o marire de buze. Si, de ce nu, femeia care-si doreste aceste lucruri ar putea apela la un tratament cu acid hialuronic la clinica de dermatologie DermaHealth din Timisoara.

Injecțiile cu acid hialuronic reprezinta o metoda moderna folosita în estetica, acidul hialuronic fiind o substanța care nu da complicații si este asimilata, iar apoi eliminata în mod natural de catre organism. Practic, acidul hialuronic se prezinta sub forma de gel transparent (fillere) care se injecteaza pentru a oferi un aspect de prospețime si naturalețe. Injectarea acestuia estompeaza semnificativ semnele de îmbatrânire si redau textura si finețea buzelor.

Noi cei de la Clinica Derma Health Timisoara consideram ca mai important este ca buzele augmentate sa fie potrivite in functie de fiecare forma a feței, sa nu fie exagerat de voluminoase, sa se evite asa zisul aspect de buze de rața si sa se respecte proportia de buza inferioara putin mai groasa decat cea superioara. De asemenea buzele subtiri pot avea nevoie de accentuarea conturului sau a volumului. Filtrul nasal si asa zisul V sunt foarte importante pentru a avea buze frumoase.

Prin augmentarea buzelor cu acid hialuronic putem largi buzele mici daca asa se potrivesc mai bine cu forma fetei. Consideram ca o imbinare intre dorinta pacientei de avea buze mai mari si sfatul sau ochiul estetic al medicului sunt combinatia perfecta pentru buze frumoase augmentate cu acid hialuronic. Buzele, in primul rand ajung sa fie mult mai hidratate si mai catifelate datorita prezentei de acid hialuronic. Si nu in ultimul rand este important sa te poti uita în oglinda, sa fii încântat de ceea ce vezi si sa ai mai multa incredere in tine. Conteaza, nu?

Tratamentul cu acid hialuronic nu este folosit aaadar doar la acest aspect al esteticii faciale, în speța fiind vorba de marire de buze, ci injectarea are un caracter general de adjuvant în lupta împotriva îmbatrânirii. Orice arsenal de servicii anti-aging foloseste injecțiile cu acid hialuronic, fillerele respective fiind folosite cu succes ca material de umplere si eliminare astfel a sanțurilor din piele cauzate de trecerea anilor.

Din punct de vedere temporal, injectarea de acid hialuronic are un caracter îndelungat, efectul produs la o marire de buze durând în general între 9 si 12 luni. Strict medical vorbind, injectarea se face sub anestezie locala si, în marea majoritate a cazurilor, nu se constata complicații decât cel mult echimoze (vânatai) umflături si înrosiri ale pielii, acestea disparând în câteva zile.

Evident ca, în funcție de particularitațile fiecarui pacient, o marire de buze poate avea o durata diferita si se poate injecta mai mult sau mai puțin acid hialuronic. Toate detaliile se pot stabili însa doar în urma unui consult la DermaHealth Timisoara, acolo unde avem un cabinet dermatologic utilat scopului pe care si-l propune clinica noastra, respectiv oferirea de servicii profesioniste de înfrumusețare.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum