• 386
  • 0

LipoCryo este cea mai inovatoare invenție a cercetătorilor din domeniul estetic. Acest aparat folosește frigul pentru a topi grăsimea și poate înlocui cu succes liposucția.

După doar 3 ședințe se pot pierde 2 măsuri la fustă sau pantaloni!

CE ESTE LIPOCRYO

Lipocryo este un tratament non-invaziv de remodelare corporală care utilizează tehnologia răcirii pentru eliminarea grăsimii. Terapia a fost inventată de specialiști de la Harvard care au studiat țesultul adipos și au constatat că acesta se cristalizează la o temperatură diferită față de celelalte celule.

Cum funcționează?

Un aplicator special este plasat în zona care urmează a fi tratată. Acesta va acționa prin crearea unui vacuum și prin răcirea țesutului adipos. Când celulele se cristalizează, acestea încetează să mai funcționeze, se dizolvă și sunt eliminate de corp prin sistemul imunitar și cel limfatic.  Sistemul limfatic elimină aceste celule (acum) nefolositoare prin procese fiziologice naturale ale corpului.

Este acest tratament dureros?

Nu. Lipocryo este o experiență complet lipsită de durere și, prin urmare, nu este necesară utilizarea vreunui anestezic.

Cât durează o ședință și câte ședințe sunt necesare?

O ședință durează până la 45 de minute, în funcție de particularitățile fiecărui pacient. În cele mai multe cazuri o singură ședință este suficientă pentru a atinge rezultatul dorit, iar dacă este nevoie de mai multe, numărul acestora nu va fi mai mare de 3.

În cât timp se văd rezultatele?

Timpul depinde de fiecare pacient în parte însă, estimativ, rezultatele maxime se observă după aproximativ 12 săptămâni.

DE CE 3D-LIPO?

3D – Cavitație, Cryolipoliză și Radio Frecvență Tripolară

Extrem de rar în România, acest aparat revoluționar oferă a abordare tridimensională pe care nu o veți mai întâlni la niciun dispozitiv similar.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum