• 1
  • 0

Problema cicatricilor post acneeice și a petelor post inflamatorii de pe față este o problemă a multor persoane. Dacă te numeri printre ele sau dacă cunoști în cercul tău astfel de persoane acum este momentul pentu a apela la procedura de laser Pro Fractional CO2 in cadrul clinicii Derma Health Timisoara.
Laserul fracțional cu CO2 folosește dioxidul de carbon pentru a crea arii microscopice de lezare cutanată obținându-se astfel o înlocuire fără riscuri a colagenului asezat anarhit datorita traumatizmului sau auto-traumatizmului provocat cu unul nou și sănătos. Astfel, pielea își îmbunătățește aspectul fără să fie nevoie de săptămâni lungi de recuperare.
Laserul fracțional cu CO2 este o procedură nechirurgicală, care se pretează cel mai bine în tratamentul urmelor după acnee. Din acest motiv acest laser este considerat marele vis împlinit al dermatologiei și chirurgiei cosmetice.
Este rezultatul a mai mult de 20 ani de cercetare și experiență clinică, este o inovație extraordinară pentru persoanele care sunt afectate de urmele acneei sau se confruntă cu problema pigmentării pileii. Totodată Laserul cu CO2 reprezintă o alegere excelentă pentru aceia dintre noi care ne dorim o soluție non-injectabilă și nechirurgicală pentru reîntinerire.
Cu Laserul Fractional CO2 putem trata
 Riduri, pielea care și-a pierdut elasticitatea și textura din zona gâtului și decolteului; oferă rezultate extraordinare pentru aria din jurul ochilor, o zonă în care alte tehnici nu au demonstrat rezultate satisfacătoare;
 Rejuvenarea mâinilor
 Pori dilatați
 Pielea deteriorată de soare
 Pete pigmentare, melasmă, pigmentare neuniformă
 Cicatrici postacnee, chirurgicale sau traumatice
 Vergeturi
Ca și în cazul altor tratamente estetice și tratamentul cu Laser fracțional CO2 necesită mai multe ședințe pentru obținerea efectelor dorite. Procedura nu presupune internare, ci doar o anestezie locală prealabilă cu cremă anestezică, ca atare tratamentul va fi nedureros.
Procedura este urmată de o perioadă rapidă de vindecare, câteva zile. Acest interval, însă,depinde de răspunsul fiecărei persoane în parte. Deși rezultatele finale sunt apreciate după terminarea tratamentului, imbunătățirea texturii pielii este evidentiata imediat dupa numai cateva zile.
Pozele sunt reale, dupa o singura sedinta de Laser Fractional CO2 in cadrul Clinicii Derma Health Timisoara!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum