• 945
  • 0

1) Ce este Laserul Fractional Erbium Glass?

Laserul Fractional Erbium Glass este un tip de laser blând non-ablativ și totuși foarte eficient. Acesta amelioreaza afectiunile pielii, actionand doar pe o fracțiune din piele, prin mii de coloane de lumina de laser microscopice. Pentru fiecare coloană, laserul se axeaza și tratează intensiv, dar lasă intacte țesuturile înconjurătoare. Acest lucru permite pielii să se vindece mult mai rapid pentru a crea un tesut nou, sanatos!

2) Care sunt avantajele acestui tip de laser în comparație cu alte tehnologii de regenerare a pielii?

Deoarece trateaza numai volumul pielii fractional, țesutul sănătos al pieli este ferit de zonele tratate sintetizand celule viabile care asigura o vindecare mult mai rapidă. Rezultatul final este comparabil cu tehnologia invaziva tradițională de resurfacing, dar cu un timp minim de recuperare! Si cu mult mai puține complicații și o rata ridicată de satisfactie!

3) Ce afectiuni pot fi tratate cu Laserul Fractional Erbium Glass?

Laserul Fractional Erbium Glass este excelent pentru tratarea cicatricilor profunde cauzate de acnee, vergeturi, hiperpigmentare, inclusiv melasma. Se pot trata, de asemenea, în mod eficient urmele cauzate de soare, ridurile fine si pielea imbatranita, pentru a reda pielii aspectul general mai intinerit.

4) Cum functioneaza Laserul Fractional Erbium Glass?

Se poate aplica o crema anestezica cu 20 de minute înainte de tratament pentru un confort maxim. Procedura cu laser va dura aproximativ 30 de minute pentru toata fata. Majoritatea pacientilor descriu senzatia ca pe niste „intepaturi de ace“. Imediat dupa procedura cu laser se aplica o mască de față răcoritoare impregnata cu antioxidanti si multivitamine pentru rezultate sinergice. In total veti sta in clinica timp de 1 ora.

5) Există efecte secundare?

Aceasta procedura este una foarte sigura iar reactiile de dupa tratament sunt temporare. Acestea includ o ușoară roșeață, umflături și senzație de cald.

6) Este necesara o îngrijire specială înainte / după tratament?

Trebuie să evitati bronzarea pielii si expunerea excesiva la soare timp de 6 săptămâni înainte de tratament. Mancati cu 1 – 2 ore înainte de tratament. După procedura laser, utilizați protectie solara 50+, mențineti igiena în zonele tratate, evitati sauna, înotul și dușul fierbinte timp de cel puțin 3 zile. Trebuie de asemenea sa evitati bronzul si expunerea directă la soare sau bronzul artificial în timpul perioadei de tratament și cel puțin 6 luni după tratament. Medicul dumneavoastră vă poate prescrie un medicament după procedura pentru a accelera recuperarea.

Mai jos puteti vedea un filmulet in timpul interventiei

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum