Clinică DermaHealth este dotată cu echipamente și materiale de ultima generație, creând toate condițiile pentru un act medical de înalta clasa.

Tehnologia Inovatoare Sciton BBL

Tehnologia Inovatoare Sciton BBL BroadBand Light pentru un Ten Impecabil

Descoperiți puterea revoluționară a tehnologiei Sciton BBL BroadBand Light, acum disponibilă în clinica noastră. Acest tratament avansat cu laser reprezintă o soluție de ultimă oră pentru o gamă largă de afecțiuni ale pielii. Prin aplicarea luminii broadband pe stratul exterior al pielii, Sciton BBL stimulează regenerarea colagenului și modifică structura celulară a pielii la nivel molecular.

Ideal pentru combaterea semnelor de îmbătrânire și a deteriorărilor cauzate de soare, Sciton BBL are efecte remarcabile în reducerea roșeții și a cicatricilor cauzate de acnee. Tratamentul nostru vă oferă o piele vizibil mai tânără, mai sănătoasă și mai strălucitoare, redând frumusețea naturală a tenului dumneavoastră.

Alegeți Sciton BBL pentru o piele revitalizată și redescoperiți strălucirea tinereții!

VIVACE - MICRONEEDLING CU RADIOFRECVENTA

VIVACE este o procedura de microneedling care foloseste radiofrecventa dubla fractionata si lumina LED. Stimuland productia natural de colagen, reda fermitate conturului fetei, gatului, mainilor si intregului corp. Dupa o singura sedinta, liniile fine se estompeaza, iar textura pielii se imbunatateste vizibil.

Procedura este nedureroasa, pe de o parte datorita faptului ca aparatul are un motor robotic conceput special in acest sens si pe de alta parte pentru ca folosim inainte de tratament o crema locala, anestezica.

LASER FRACTIONAL C02

Este unul dintre cele mai recente mijloace non-chirurgicale folosite în tratamentele de reîntinerire a pielii. Laserul cu dioxid de carbon are cea mai lungă lungime de undă dintre toate laserele de pe piață. Echipamentul poate fi utilizat în condiții de siguranță chiar și pe tipurile de piele/tegumente mai închise, cu ajustări corespunzătoare din setările acestuia.

Laserele fracționale cu dioxid de carbon excelează în tratarea ridurilor adânci, a modificărilor textulare cauzate de expunerea la soare, a petelor, a cicatricilor datorate acneeii și a cicartricilor traumatice sau chirurgicale. Acesta poate fi folosit pe pielea delicată a pleoapei și pe cea din jurul gurii. De asemenea, este un tratament foarte eficient în tratarea leziunilor provocate de soare, dar și pentru excrescentele precanceroase, Keratoza actinica.

Acest tip de laser poate fi folosit pentru îmbunătățirea texturii pielii, tratarea ridurilor, a petelor de pe gat, piept, brațe și picioare. Laserul cu dioxid de carbon poate fi utilizat doar de experți, deoarece aceste zone sunt supuse unui risc ridicat de complicații.

NeopenMed

NeopenMed – este extrem de precis datorită sistemului de penetrare instantanee,păstrând intactă pielea din jur, favorizând astfel un mod de aplicare mai reproductibil. Capul său cu un sistem cu șase ACE permite până la 900 de perforații pe secundă, adâncime perforatia/acului fiind reglabilă între 0,1 și 1,5 mm.Acest lucru determină un număr mai mare de canale în piele,permițând foliei sale flexibile să se adapteze la toate suprafețele pielii, favorizând întrarea verticală a acelor și permițând introducerea de peptidelor cu acidul hialuronic și factori de creștere mai rapid și cu mai puțină durere pentru pacient.

EMS SCULPT

EMS SCULPT – este prima și singura tehnologie de modelare corporală non-invaziva care utilizează simultan două terapii într-o singură procedură provocând un efect dublu în țesuturi – încălzire prin radiofreventa pentru reducerea țesutului adipos și energia electromagnetica concentrată de înaltă intensitate pentru întărirea și tonifierea mușchilor. Rezultatul final constă în reducerea mai eficientă a tenului adipos, tonifierea și creșterea țesutului muscular,totul într-o ședință scurtă de doar 30 de min.

Cu EMS SCULPT obtii: Reducerea cu 30% a grăsimii abdominale subcutanate

Creșterea cu 25% a masei musculare

Reducerea medie a taliei

Reducerea cu 19% a diastazei abdominale

LASER ERBIUM GLASS

Laserul Fractional Erbium Glass este un tip de laser blând non-ablativ și eficient. Acesta ameliorează afecțiunile pielii, acționând doar pe o fracțiune, prin mii de coloane de lumina de laser microscopice. Pentru fiecare coloană, laserul se axează și tratează intensiv, dar lasă intacte țesuturile înconjurătoare. Acest lucru permite pielii să se vindece mult mai rapid, pentru a crea un țesut nou sănătos!

Deoarece tratează numai volumul tegumentului fractional, țesutul sănătos al pielii este ferit de zonele tratate, sintetizand celule viabile care asigură o vindecare mult mai rapidă. Rezultatul final este comparabil cu tehnologia invazivă tradițională de resurfacing, în acest caz, însă, existând un timp mai redus de recuperare! Utilizarea tehnologiei micșorează semnificativ apariția complicațiilor, asigurând o rată ridicată de satisfacție!

Laserul Fractional Erbium Glass este excelent pentru tratarea cicatricilor profunde cauzate de acnee, vergeturi, hiperpigmentare, inclusiv melasma. Se pot trata, de asemenea, în mod eficient urmele cauzate de soare, ridurile fine și pielea imbatranita, pentru a reda pielii aspectul general mai întinerit.

DERMAPEN 4

DERMAPEN 4 este un stilou magic, fiind o versiune îmbunătățită a predecesorului său, dovedind  eficacitate sigură de revitalizare asupra feței, gâtului și a decolteului.

DERMAPEN 4 este eficient pentru:

 • Diminuare petelor, cum ar fi melasma, lentigine sau în cazul modificările pigmentare
 • Îmbunătățește aspectul  cicatricelor postacneice atrofice, hipertrofice dar și cheloide
 • Tratează acneea activă
 • Îmbunătățește aspectul cicatricilor și vergeturilor

MEZOGUN U225

Mezoterapia cu ace este, fără îndoială, cea mai naturală metodă de combatere a semnelor de îmbătrânire ale pielii, cum sunt ridurile sau pielea lăsată. Acest tratament presupune injectarea de substanțe benefice, alese în funcție de caracteristicile și nevoile fiecărui pacient. Din varietatea de substanțe nutritive folosite în această terapie, cele mai de succes sunt cocktailurile care conțin aminoacizi, multivitamine, antioxidanți, oligoelemente și o cantitate redusă de acid hialuronic, care au menirea de a stimula sinteza de colagen și elastină. Aceste substanțe oferă necesarul de nutrienți pentru o piele sănătoasă, fără riduri accentuate.

Principalul motiv pentru care pacienții au ezitat să apeleze la mesoterapie a fost DUREREA. Vorbim la trecut, deoarece în prezent pistolul medical Mesogun U225 tratează fără a produce durere în timpul injectării.

Pentru această procedură nu mai este nevoie de aplicarea cremei anestezice care, de altfel, ar diminua efectele benefice ale terapiei prin apariția vasoconstricției.

LASER EPILARE DEFINITIVA DIODA - ALEXANDRITE

Lumina produsă de laserul de epilare definitivă Dioda și Alexandrite lucrează cu o singură lungime de undă de culoare roșie, unidirecțională și consistentă. Din cauza acestei funcționalități, lipsa completă a melaninei de la nivelul firului de păr (în cazul persoanelor cu părul alb) duce la rezultate inexistente. 

Laserul de epilare definitivă Dioda și cel Alexandrite reduce semnificativ părul de la nivelul feței și corpului. Această procedură nu afectează în nici un fel pielea și țesuturile din apropierea folicului de păr.

MICRODERMABRAZIUNE

Microdermabraziunea Dermasweep este un tratament fară cristale folosit pentru tratarea pigmentarii, acneei și reîntinerirea pielii. Dermasweep este un aparat ce poate fi folosit în diferite afectiuni ale pielii, de la îndepărtarea punctelor negre, la tratarea tenului gras, acneei moderate sau cicatrici post acneice.

În combinatie cu un preparat chimic diferit, aparatul este folosit pentru netezirea pielii sau liniilor fine, pentru uniformizarea pielii afectate de soare, precum și în cazul unui ten foarte uscat. Acest proces are ca rezultat întinerirea și regenerarea pielii, stimulând producția de colagen și elastină.

Microdermabraziunea Dermasweep poate fi folosită pentru toate tipurile de ten, având efecte satisfăcătoare, asemănătoare procedurii de peeling chimic.

Microdermabraziunea Dermasweep curăță pielea cu ajutorul unor periuțe, prin intermediul unui flux continuu de ser, ales în funcție de tipul tenului.

LASER VASCULAR ND YAG

În domeniul medicinei estetice, una dintre cele mai frecvente metode de tratament este procedura de laser.

Afecțiunile sistemului venos sunt una dintre cele mai comune probleme, atât din punct de vedere medical, cât și estetic, afectând chiar și persoane tinere. Vasele de sânge inestetice prezente la nivelul membrelor inferioare fac parte din sindromul de insuficiență venoasă superficială și se pot manifesta ca venectazii sau varice.

Dilatațiile inestetice ale vaselor sanguine pot exista și la nivelul feței atât individual, cât și asociate cu patologii dermatologice. Terapia non-invazivă, bazată pe lumina inteligentă se poate utiliza în tratamentul multiplelor afecțiuni vasculare fără a leza suprafață tegumentară, deci fără a necesita o perioadă de recuperare. Laserul vascular cu o undă de 940 nm se utilizează în tratamentul dilatațiilor capilare și venoase atât de la nivelul feței, cât și al membrelor inferioare. Pacienții obțin rezultate spectaculoase fără durere și timp de recuperare.

După intervenție,  poate apărea o ușoară înroșire a zonei tratate,  care va dispărea în câteva ore. Masajul și băile fierbinți nu sunt recomandate, timp de o săptămână, pentru a nu produce redeschiderea vaselor tratate. De asemenea, după procedură, se recomandă evitarea expunerii la ultraviolete pentru câteva săptămâni, pentru a preveni hiperpigmentarea.

PICOSURE LASER INDEPARTARE TATUAJ

Funcționalitățile procedurii sunt:

 • Îndepărtează tatuajele.
 • Îndepărtează orice tip de tatuaj: sprancene, contur ochi, buze, tatuaj pleoape, etc.
 • Îndepărtează pistruii, roseața, pete superficiale sau profunde, pigmentare de vârstă, semne de naștere, nevi, pigmentari pe stratul superior al pielii, pigmentare post-traumatica, etc.
 • Tratează leziunile vaselor de sânge la nivelul pielii, hemangioame, capilare vizibile.
 • Terapia „Black doll” se aplică pentru albirea și întinerirea pielii sau tratarea acneei.
 • Tratament antirid și de intinerire – tesutul dermic poate absorbi o mare cantitate din radiatia laserului (pana la 1320 nm), pentru a stimula fibroblastele din stratul dermic, în același timp putând trata acneea, cicatricile si porii.

PRP

Așa-zisa „Terapia lui dracula”, în termeni medicali PRP (plasma îmbogățită în plachete) reprezintă o noua tehnică anti-aging.
Aceasta presupune luarea de sânge, prelucrarea și adăugarea de vitamine și aminoacizi, iar apoi injectarea în fața, pentru acoperirea ridurilor.
Inovația a fost denumită terapia „Dracula”, deoarece se bazează pe recoltarea de sange.

„Sângele este prelucrat și este folosit la umplerea ridurilor de expresie, precum cele din jurul buzelor sau a ochilor. Această terapie ajută și la diminuarea anumitor semne, precum cicatricile”. În același timp, procedura redă strălucirea pielii, fără a fi nevoie de alte intervenții, precum exfolierea tenului cu ajutorul laserului.

Aceasta intervenție nu poate avea efecte negative asupra organismului uman, deoarece sângele este recoltat de la fiecare pacient în parte, iar vitaminele și aminoacizii adăugați nu afectează stratul dermic al pielii. Această procedură stimulează refacerea ADN-ului celular.
Conform presei britanice, „Terapia Dracula”, în termeni științifici- S3 (Stimulated Self Serum Therapy) este considerată cea mai actuală procedură folosită în domeniul tratamentelor cosmetice anti-ageing. Intervenția nu este dureroasă, ca atare pacientul va simți doar cateva înțepături.

OZONOTERAPIE

Parte a medicinei complementare, ozonoterapia (sau terapia cu ozon-oxigen) oferă tratarea prin metode alternative a unor afecțiuni cardiovasculare, hepatice, reumatice, dureri de spate (lombosciatica), artroze, boli autoimune.

În medicina estetică, OZONOTERAPIA  încetinește procesul de îmbătrânire. Tratamenul este utilizat în țări, precum Germania, Spania, Ucraina, Rusia, Italia, Suedia, SUA, Canada sau Brazilia, bucurîndu-se de succese de peste 40 de ani.

Printre cei care apelează la ozonoterapie se numără personalități de reputație mondială: Sharon Stone, Zinedine Zidane, membrii trupei Rolling Stones, pilotul de Formula 1, Rubens Barrichelo, chiar si Regina Angliei.

Cum se realizează OZONOTERAPIEA?

Ca procedură, ozonoterapia se realizează prin injectarea intravenoasă, intramusculară sau intraarticulară a ozonului (a oxigenului), acolo unde țesuturile sunt vătămate. Orice vătămare a lor le lipsește de oxigenare. Tratamentul stimulează circulația atomilor de oxigen din sânge către celule, pentru a eradica bacteriile și virusurile, dar și celulele tesutului afectat. E important de știut că celulele sănătoase nu doar ca vor supraviețui, ci se vor înmulți mai repede, ceea ce va rezulta într-un sistem imunitar mult mai rezistent.

Procedura durează în jur de 15-20 de minute. Numărul de ședințe recomandate sunt 12.  Pentru menținerea unui efect de durată, ar fi indicate 2-3 ședințe de întreținere pe lună.

În ceea ce privește afecțiunile dermatologice, ozonoterapia dă rezultate excelente în tratarea acneii, a psoriazisului, a imuno-depresiei, a hepatitei virale acute și cronice, a herpesului și a Zonei Zoster, a ridurilor fine, a celulitei și adipozității. In dermatologie, procedura recomandata este autohemoterapia.

Beneficiile autohemotransfuziei cu ozon:

 • stimulează producerea de leucocite
 • stimulează producerea factorului de necroză tumorală
 • stimulează secreția de Interleukina-2, unul dintre elementele de bază ale sistemului imunitar
 • distruge majoritatea bacteriilor
 • este eficient împotriva tuturor tipurilor de fungi
 • combate virusurile
 • are o activitate antineoplazica
 • oxidează placa arteriala – blochează vasele de sange
 • mărește elasticitatea hematiilor
 • accelerează ciclul acidului citric
 • detoxifică
 • oxigenează țesuturile și crește antioxidarea celulară
 • reglează PH-ul sângelui
 • activează enzimele împotriva radicalilor liberi

Cum se poate administra ozonoterapia?

 1. Pentru o hemoterapie mare (administrarea de sânge în mod terapeutic), se prelevă 50-150ml de sânge, se amestecă cu o cantitate egala de ozon și se reintroduce pacientului pe cale intravenoasă. Această procedură se recomandă celor care se confruntă cu afectiuni cardiovasculare, cu caracter membral, afectiuni hepatice, boli autoimune sau, în scopuri estetice, pentru a încetini efectul îmbătrânirii.
 2. Pentru hemoterapica mică, i se prelevă pacientului doar 10-15ml de sange, se amestecă cu o cantitate egala de ozon și i se introduce pacientului pe care intramusculara. Hemoterapia mica este recomandată pacienților cu deficit imunitar, afectiuni gripale sau dermatologice.
 3. Pentru insuflația intrarectală, pacientului i se introduce o sondă pe cale rectală, prin care i se administrează ozon. Deși are efect local, acționează asupra întregului organism. Se recomandă pentru efectul antiinflamator, antiseptic si regenerativ.
 4. Pentru infiltrația subcutanata locală, pacientului i se administrează injecții cu ozon doar în zonele afectate. E recomandată în cazul reumatismului și problemelor de circulație periferică.
 5. Cremele cu ozon se pot achiziționa doar de la cabinetele în care se oferă ozonoterapie ca serviciu medical.
 6. Apa ozonizată se recomandă pentru gastrite și ulcere.
 7. Uleiurile ozonizate sunt recomandate în dermatologie împotriva acneii și împotriva îmbătrânirii.
 8. Autohemoterapia – una dintre cele mai noi terapii, nedureroase și fără riscuri pentru pacient. Se realizează prin extragerea sângelui de la pacient din vena cubitala, se “ozonează” cu lumina ultravioleta, printr-un generator de ozon și reintrodus în altă venă, diferită de cea cubitală.

Recomandări și contraindicații

Ozonoterapia nu are contraindicatii.  Efecte adverse sau secundare nu da naștere alergiilor. Terapia este lipsită de riscuri.

Totuși, nu toata lumea se poate bucura de efectele ei miraculoase. Dacă suferiți de hipertiroidism, trombocitopenie, dacă sunteți însărcinată, dacă ați suferit un infarct miocardic sau dacă aveți un deficit de G-6-PD, nu puteți beneficia de Ozonoterapie.

HIDROCOLON

Reprezinta o metoda naturala de curatare profunda a intestinului gros si de detoxifiere a întregului organism.Procedura presupune irigarea colonului cu apă purificată și dezinfectată, având ca rezultat îndepărtarea pe cale naturală a tuturor toxinelor depuse pe pereții acestuia, fără a apela la medicamente.

Un colon murdar, care nu funcționează corect poate afecta negativ întregul proces digestiv. De fapt, un colon înfundat determină apariția de probleme medicale grave. Constipația cronică, diareea, îmbolnăvirea tuturor organelor din corp, oboseala persistentă, tulburări de vedere, tulburari digestive, dureri de cap severe sunt toate cauze ale unui colon încărcat, care nu funcționează corect. De asemenea, sănătatea precară a colonului reprezintă un factor important în apariția cancerului de col și a obezității.

APARAT ANALIZA FACIALA

Aparatul de analiza faciala este creat pentru diagnosticarea faicala, realizand o analiza microscopica a pielii. Aparatul de diagnostic facial Derma Health utilizeaza tehnologie de ultima generatie pentru a observa si analiza defectiunile ale pielii care nu sunt vizibile cu ochiul liber, de genul:
Pori dilatati Nivelul de hidratare Cicatrici faciale Riduri Puncte negre si sebum
Aparatul de analiza faciala este un achipament obligatoriu de diagnostic utilizat in cabinetele medicale, dermatologice din SUA pentru a putea oferi recomandari clientilor in materie de tratamente si produse dermato cosmetice.

Cum lucreaza?
Pacientul se va pune pe o parte a aparatului, uitandu-se spre oglinda din interior al aparatului. Aparatul de analiza faciala realizeaza o analiza a pielii pe baza caruia medicul dermatolog din cadrul clinici Derma Health Timisoara poate pune diagnosticul. O diagnosticare a tenului corecta si completa nu se poate realiza cu ochiul liber. In schimb aparatul de analiza faciala Derma Health poate arata imperfectiunile care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

TERAPIA CU LUMINA LED

Este efectuata cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina).
Acestea transmit fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pana la un nivel de 2-3 cm sub epiderma. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ATP – adenozin trifosfat. ATP stimuleaza metabolismul intracelular.
La nivelul tesutului adipos (de grasime), aceasta enzima determina o ardere accentuata a grasimilor acumulate în celule.

Beneficii prin Terapie LED si cromoterapie?
6 min – Rosu – stimuleaza circulatia sangvina, regenenerarea celulelor, arderea grasimilor
4 min – Verde – activeaza drenajul limfatic prin transformarea limfei din consistenta geloida într-una fluida, liftingul ochilor, diminuarea inflamatiilor, liftingul sanilor, pete, pungi sub ochi, luminozitatea fetei
2 min – Albastru – analgezic, antiiflamator, antiseptic, antiacneic, diminuarea punctelor de varsat de vant, desensibilizarea pielii, acnee
5 min – Galben – stimuleaza activitatea sistemului nervos central, activarea celulara, imbunatatirea limfei
1 min – Mov – accelerarea regenerarii celulare
3 min – Cyan – anti hipersensibilitate, reducerea aspectului vaselor capilare de la suprafata pielii
1-6 min – Alb – albire, reducerea melaninei, luminozitatea pielii

Cine ar trebui sa foloseasca Terapie LED?
Oricine. Terapia LED lumina fotonica este non-agresiva si non-invaziva, deci nu dauneaza sub nici o forma organismului. In cazul femeilor insarcinate, nu exista dovezi de efect negativ. Totusi, nu recomandam nicio forma de terapie estetica in cazul unei sarcini.

Cat dureaza o sedinta de Terapie LED?
Terapia LED se foloseste pentru tratamente de estetica faciala – antirid, cazuri de hiper-pigment, tratare acnee. Un tratament facial dureaza 15 minute.
Terapia LED se foloseste in egala masura pentru tratamente corporale – in programe anticelulita, de slabi, pentru tonifiere . O sedinta dureaza intre 20-30 minute.

Rezultate prin Terapie LED?
In prezent, Terapia LED este o terapie adjuvanta si este utilizata impreuna cu alte terapii. Desi nu emite suficienta energie pentru a distruge tesuturile inestetice – produce suficienta energie pentru a stimula un raspuns de autovindecare din partea organismului. Rezultatele se observa, in medie, dupa 3-4 sedinte.
Se combina foarte bine cu Microdermabraziune Dermasweep, radiofrecventa, Dermapenul, Tratamentele IPL si cu asa zisa teoria vampirului (PRP), toate procedurile stimuland circulatia sanguina, sinteza de colagen si elastina si oxigenarea si regenerarea celulara.

LIPOCRYO

Aparatul LipoCryo este una dintre cele mai uimitoare inventii din domeniul cercetarii medicale estetice. Acest aparat foloseste frigul pentru a topi grasimea care, ulterior, va fi eliminata de corp prin procese fiziologice naturale. Inventia este patentata de Dieter Manstein si Rox Anderson, acesta din urma fiind supranumit Dumnezeul tehnologiilor estetice.

Spre deosebire de alte proceduri de slabire, LipoCryo nu necesita efort si este o experienta complet lipsita de durere. În timpul tratamentului, pacientii pot simti o usoara tensiune cauzata de vacuum si o senzatie de rece.
Secretul acestei proceduri sta în descoperirile legate de „comportamentul” celulelor adipoase când sunt expuse la temperaturi joase. Fata de alte celule ale corpului, acestea sunt mai vulnerabile, astfel fiind posibila distrugerea lor fara a afecta alte tesuturi din jur.

Zone adecvate: abdomen, flancuri, spate inferior, brate, aripioare, coapse (interior), genunchi sau zona subfesiera.

EUFOTON ATON

Este cel mai mic laser fractional din lume si totodata extrem de versatil
in ceea ce priveste procedurile de medicina estetica.

Aplicatii:

 • Endolift (lifting nechirurgical pentru fata si gat)
 • Microliposculptura si skin tightening pe zone reduse (barbie, brate, genunchi)
 • Blefaroplastia pleoapei inferioare
 • Tratamentul definitiv al hiperhidrozei axilare
 • Rejuvenare fractionala non ablativa
 • Conturare faciala si remodelarea volumelor
 • Riduri, pigmentari si acnee
 • Chirurgie – tratamentul chisturilor, lipoamelor si granuloamelor
 • Ladylift – rejuvenare vaginala, incontinenta urinara, atrofie si relaxare vaginala, boli postpartum, HPV, uscaciune si mancarime) – Optional cu achizitie dispozitiv Ladylift

Substante utilizate in Clinica DermaHealth