• 382
  • 0

Toată lumea a auzit despre dioxidul de carbon, însă cele mai recente date despre acest gaz nu-l pun deloc într-o lumină favorabilă, cel mai adesea făcându-se referire la el prin prisma încălzirii globale și a poluării. Prea puțini sunt cei care știu ce aliat important poate deveni acesta când vine vorba despre frumusețe.

Carboxytherapy: cea mai mare realizare de la Botox încoace!

În opinia generală,  înlăturarea vergeturilor, cicatricilor și reducerea celulitei nu se poate face decât apelând la metode chirurgicale. Nimic mai greșit! În continuare, vă propunem să citiți despre o metodă non-chirurgicală care se folosește de răspunsul natural al corpului uman pentru a combate aspecte neplăcute ale pielii cum sunt vergeturile, cicatricile și celulita.

Cum funcționează terapia

Carboxytherapy implică un ac, o seringă și, bineînțeles, dioxidul de carbon. Acest gaz este injectat subcutanat, folosindu-se un ac foarte subtire, în zonele care nu au tocmai aspectul pe care ni l-am dori.

Inhalăm oxigen și expirăm dioxid de carbon, care este prezent tot timpul în corpul nostru. Oxigenul pe care îl inspirăm în plămâni este preluat de globulele roșii ale sângelui și transportat înspre celulele solicitate care au un surplus de dioxid de carbon. Injectând dioxid de carbon în anumite zone, prezența acestuia în organism va declanșa răspunsul natural al corpului, zona respectivă fiind puternic oxigenată. Gazul pătrunde în țesuturile învecinate și determină dilatarea vaselor de sânge. Cu cât vasele sunt mai dilatate, cu atât crește aprovizionarea zonei cu sânge și, prin urmare, cu oxigen și substanțe nutritive. Dioxidul de carbon forteaza celulele de grăsime să se mărească, acestea se distrug, iar surplusul de oxigen elimină lichidul ce se formează între celule. În urma acestor transformări, pielea este stimulată să producă mai mult colagen.

Care sunt rezultatele și ce zone se pot trata

Rezultatele sunt uimitoare și pot fi observate imediat. Terapia reduce celulele de grăsime și tonifică pielea, oferindu-i astfel un aspect mult întinerit.

Terapia este folosită cu succes pentru cearcăne, bărbie căzută, antebrațe care și-au pierdut elasticitatea, vergeturi, decolteu și, nu în ultimul rând, celulită. În cele mai multe dintre cazuri, această terapie este atât de eficientă încât este eliminată necesitatea intervențiilor chirurgicale.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum