DermaHealth – IT’S A KIND OF MAGIC

Centrul medical de dermatologie și estetică Derma Health a fost înființat la începutul anului 2012, iar astazi la aproape zece ani de la deschidere, Derma Health este vizitat nu doar de pacienți din Timiș, ci și din alte județe și peste hotare (Moldova, Austria, Italia sau Germania).

Cu aparatura si lasere de ultima generatie de genul, laser fractional Co2, laser erbium glass, laser euphoton aton, laser ND YAG de indepartare tatuaj si multe altele dorim sa asiguram diversitatea si mai ales caliatatea serviicilor noastre.

Dr. Ari Skeja este medic primar dermatolog cu competente internationale in estetica si experienta medicala de peste 20 de ani in acest domeniu. Din tratamentele preferate de pacienti nostri sunt mesoterapia, PRP (terapia dracula), volumizare cu acid hialuronic si stergerea ridurilor cu botox.

Motto-ul nostru este: „Pacientul mulțumit și rezultatele obținute sunt cartea noastră de vizită!”. Pentru a rămâne în continuare competitivi pe o piață foarte aglomerată, vom rămâne la fel de concentrați pe țelul nostru – întâmpinarea nevoilor clienților noștri.

Sună acum