Centrul medical de dermatologie și estetică DermaHealth

Înființat la începutul anului 2012, iar astazi la aproape zece ani de la deschidere, clinica este vizitată nu doar de pacienți din țara și de  peste hotare (Moldova, Austria, Italia sau Germania).

CONTACT

IT’S A KIND OF MAGIC

De 15 ani, clinica DermaHealth pune la dispoziția pacienților servicii premium de dermatologie. DermaHealth crează magie prin dedicare, inovare și profesionalism. 

Dr. Ari Skeja este medic primar dermatolog cu competențe internaționale în estetică. Deține o experiență medicală de peste 20 de ani în domeniul esteticii. Tratamentele preferate de pacienții noștri sunt mesoterapia, PRP (terapia dracula), volumizarea cu acid hialuronic și ștergerea ridurilor cu botox.

Dorim să asigurăm diversitatea și mai ales calitatea serviciilor noastre cu ajutorul unor aparaturi ultra-performante: laser fractional Co2, laser erbium glass, laser eufoton aton, laser ND YAG de îndepărtare tatuaj și multe altele.

Motto-ul nostru este: „Pacientul mulțumit și rezultatele obținute sunt cartea noastră de vizită!”. Pentru a rămâne în continuare competitivi pe o piață compactă, vom rămâne la fel de concentrați pe țelul nostru – întâmpinarea nevoilor clienților noștri.