• 504
  • 0

Clinica de dermatologie înlocuiește cu succes o clinică de chirurgie, chestiune esențială pentru cei care vor sa rămână tineri, vor să arate bine și vin la DermaHealth Timișoara.

Prin ultramoderna metodă care folosește radiofrecvența tripolară și ultrasunetele, ștergerea ridurilor este un deziderat obținut de cele mai multe ori la perfecțiune la clinica noastră de dermatologie. Iar aceasta într-un mod neinvaziv in comparație cu un lifting facial de exemplu.  Să reținem, acum, doar că prin această tehnică folosită la DermaHealth Timișoara se acționează, în premieră, simultan asupra tuturor celor trei straturi ale pielii.

Alte metode prin care se obține ștergerea ridurilor în clinica de dermatologie din Timișoara sunt mai cunoscutele injectări cu botox, respectiv acid hialuronic. Deosebirea este că, la noi, în comparație cu alte clinici, se folosesc materiale de cea mai bună calitate. Să spunem totuși că, după o vizită și un tratament la DermaHealth Timișoara, veți pleca mai tineri, să zicem cu 10 ani! O clinică de dermatologie este mai mult decât un salon de înfrumusețare, tocmai pentru că la noi efectele sunt cvasipermanente.

Terapia LED este aplicată cu ajutorul diodelor emițătoare de lumină. Orice clinică de dermatologierespectabilă aplică acest tratament, iar la Timișoara DermaHealth face o excelență din beneficiile terapiei LED și a cromoterapiei. Ideea de bază este că, în funcție de culoarea emisă de aparatura noastră, în combinație cu durata tratamentului, se obțin rezultate care înclină într-o parte sau alta, în funcție de opțiunea care ne interesează. 

La Dermahealth Timișoara, clinica de dermatologie excepțional de bine utilată, ștergerea ridurilor este așadar nu doar un scop în sine, ci mai ales o alternativă sănătoasă la celelalte așa-zise mijloace de infrumusețare. Prin metode neinvazive, sau de acces superficial dar cu materiale de calitate superioară, după ce veți fi văzut și cum trebuie să arate de fapt un cabinet dermatologic, vi se vor recomanda cele mai eficiente terapii sau metode pentru a vă păstra tinerețea sau a vă vindeca de efectele accidentelor din viața dvs.

Tinerețe fără bătrânețe nu există, dar cu mai puțină bătrânețe da! Tocmai acesta vă oferă clinica de dermatologie DermaHealth din Timișoara.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum