• 900
  • 0

Indiferent dacă vorbim despre cicatrici post-acneice sau post-operatorii, acestea sunt foarte inestetice. Din fericire, pentru tratarea acestora, există o variantă inovatoare non-chirurgicală: DermaPen.

Numele acestui produs este destul de sugestiv. Dermapen este cel mai avansat dispozitiv sub formă de stilou, care folosește ace detașabile de unică  folosință pentru a reda pielii tirenerețea și pentru a trata cicatricile.

Cum funcționează?

Acele de unică folosință sunt introduse în piele la diferite adâncimi. Avantajul acestui dispozitiv față de alte aparate cu role și ace este posibilitatea de a regla adâncimea de pătrundere, aceasta putând varia de la 0.5mm la 2.5mm. Aparatul produce microleziuni la nivelul epidermei și a dermei. Acestea au rolul de a activa procesul fiziologic normal prin care organismul repară țesuturile. În urma procedurii, se produce o reacție de inflamație care stimulează producția de colagen în piele, iar colagenul, așa cum știm, este cheia întineririi.

În doar câteva cuvinte, Dermapen stimulează procesul de autovindecare.

Ceea ce diferențiază Dermapen de predecesorii săi, este sistemul cu vibrații pentru ameliorarea durerii.

Sistemul cu vibrații ajută la inducerea în eroare a creierului care nu poate procesa simultan doi stimuli. Astfel, durerea devine foarte ușor de suportat. Probabil doamnele sunt mult mai familiarizate cu această tehnologie, ea fiind folosită într-un mod similar în cazul aparatelor de epilat, spre exemplu.

Ce afecțiuni tratează?

Dermapen este folosit cu succes pentru:

– tratatarea cicatricilor provocate de acnee, cicatrici post-operatorii, atrofice sau post-vărsat de vânt

– riduri, pori dilatați și vergeturi

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum