• 773
  • 0

O marire de buze poate insemna o revigorare sufleteasca, o crestere a respectului fata de sine si, in cele din urma, o inducere a starii de bine atat de necesara femeilor. Sunt chestiuni esentiale in viata lor, mai ales in ceea ce priveste buzele caci, spun cercetatorii, buzele ofera placere iar acestea sunt cele mai la indemana placeri, primele si singurele pe care o femeie nu si le refuza niciodata.”

Marirea de buze este pana la urma o decizie personala, femeia care o face doreste ca in acest fel sa adauge un plus de vitalitate imaginii ei, un plus de farmec, un plus de frumusete si de ce nu un plus de tinerete. Si totusi, de ce vor femeile buze mai mari!?

Buzele dau placere
Psihologul April Lane Benson, consultant al marilor clinici de estetica din Manhattan si colaborator cu liniile importante de produse cosmetice din America, chia asa se si exprima intr-un studiu publicat in N.Y. Times: „Chiar daca este primitiv, buzele ofera atat de multa placere! Ca sa saruti ai buze!”

Mergem mai departe cu axiomele despre buze si o citam pe Kriss Soterion (foto), celebra artista de make-up care a condus campania de imagine a lui Hillary Clinton. Ea spunea despre orice modificare bine facuta in linia buzelor ca „pe cei innourati ii face tineri!”

Scurta noastra analiza despre buze, precum si o eventuala explicatie despre ce ar putea sa insemne la nivel psihologic o marire de buze, a fost generata de o observatie extrem de interesanta a inceputului anilor 2000. Sunt anii care au lovit emotional America si lumea intreaga prin atacurile teroriste asupra turnurilor din New York, anii care ne-au marcat pe toti prin criza economica ulterioara.

N-o sa va vina sa credeti, dar primul care a deschis discutia despre explozia cererilor si cheltuielilor in ceea ce priveste serviciile de infrumnusetare a fost presedintele de la cunoscuta multinationala Estée Lauder, respectiv omul de afaceri Leonard Lauder. El a observat ca imediat dupa caderea turnurilor gemene in atacul terorist au crescut vanzarile de ruj! Apoi, dupa el, au observat cresteri si patronii de clinici estetice din new York!

Femeile vor tot timpul frumusete
Remarcile de mai sus, chiar daca au deschis practic „sezonul” la servicii de infrumusetare, au la baza totusi niste teorii economice. Prima ar fi aceea ca in perioada de criza, in ani de razboi, sunt cateva lucruri la care oamenii nu renunta, iar cererea pentru unele devine aproape obsedanta, dupa cum remarca si Lou Crandall, economistul sef de la Wrightson ICAP New York, firma independenta de cercetare a pietii. Este cazul cu nevoia de a arata mai bine a femeilor.

De fapt, in studiul din N.Y. Times, sunt relevate si cateva cazuri in care explica de ce si-au crescut femeile bugetul alocat infrumsuetarii, chiar daca, pe de alta parte, contul lor bancar se afla in suferinta. „Ma face sa ma simt bine!”, spuneau cele mai multe cand povesteau despre achizitiile de cosmetice, marire de buze, epilari si tratamente faciale.

Asadar, o marire de buze este pe deplin justificata, singura sau in combinatie cu alte tratamente de infrumusetare, iar preturile nu doar ca nu mai sunt de multa vreme prohibitive, ci au devenit accesibile marii majoritati a femeilor. Ideea aceasta de a te simti bine, de a fi frumoasa, de a fi placuta si de a-ti oferi cele mai elementare placeri este in stransa corelatie cu obiectivul clinicii de dermatolgie DermaHealth din Timisoara.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum