• 470
  • 0

Clinica Dermahealth s-a bucurat de vizita unui bun prieten, o persoană care vă este binecunoscută: Cătălin Botezatu.

În drumul său dinspre superba Florența către București, celebrul designer s-a oprit pentru o zi în Timișoara.  Aflându-se aici și fiind un vechi prieten al d-lui Dr. Ari Skeja, acesta a profitat de ocazie și ne-a încântat cu o vizită.

Lucrând amândoi în slujba frumuseții și fiind pasionați de ea totodată, după o prezentare a clinicii, Cătălin Botezatu și Dr. Skeja au discutat despre cele mai noi tendințe în Dermato-Estetică. Inovatoarea metodă de microdermabraziune cu infuzii (Dermasweep) a fost cea care l-a încântat și l-a impresionat pe Cătălin. Clienții noștri se bucură de multă vreme de această metodă, Clinica Dermahealth fiind singura clinică din România care are în dotare acest aparat medical.

Pe lângă Dermasweep, Dr. Ari Skeja i-a prezentat și aparatul Dermapen, cu ajutorul căruia se realizează procedurile de rejuvenare și ștergere a cicatricilor. Nu în ultimul rând, cei doi au abordat în discuție serurile și cremele atât de importante pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii.

Vizita s-a încheiat cu promisiunea lui Cătălin Botezatu de a vizita din nou Clinica Dermahealth și cu cea a Dl. Dr. Ari Skeja de a-i povesti și despre alte proceduri cu proxima ocazie.

Ne-a făcut deosebită plăcere vizita lui Cătălin Botezatu și îi mulțumim pe această cale.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum