• 1
  • 0

Asadar, va doriti buze mult mult mai pline? Sau poate doriți doar să înlocuiți pierderea de volum sau sa refaceti linia naturală a unor buze prea indelung sarutate sau care au suferit prea mulți ani de fumat sau zambit fortat. Oricare ar fi motivul, nu sunteti singuri.

Deoarece majoritatea dintre noi se bucură de norocul de a inainta în vârstă, avem de asemenea, de  experimentat pierderea volumului si definirii buzelor care apare odata cu trecerea anilor. Unul dintre semnele clare ale îmbătrânirii este pierderea volumului și definirii buzelor, ceea ce duce la o mulțime de curiozități atunci când vine vorba de umplerea și augmentarea buzelor. Deci, să umplem acel gol cu informatii.
Vom arunca o privire asupra celor trei dintre cele mai solicitate proceduri de umplere și augmentare, pentru a umple cele două zone erogene minunate și foarte expuse care se afla chiar sub nasul tau, pe fața ta … buzele tale.

În ciuda unei usoare popularități a fillerelor (acid hialuronic) pentru buze, această procedură nu inseamna de fapt potrivirea unei singure mărimi si drept rezultat, buze mult mai pline . Desigur ca…. funcționează. Dar există variabile (și alte opțiuni) care trebuie luate în considerare înainte de a vă decide să vă injectați.

Toate fillerele nu sunt create identic.


Este important să înțelegeți cum funcționează un anumit filler și de ce medicul sau specialistul dvs. vă recomandă un anumit produs. Unele fillere au ca rezultat o finisare mai usoara, în timp ce altele au un efect mai ferm – unele fillere sunt excelente pentru definire și construire, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru o umplere pufoasa a buzelor (in acest caz nu ca termen tehnic) – tipul cel mai potrivit pentru dvs. va depinde de rezultatul dorit și de ce parte a buzelor necesita umplere.

“Există multe locuri diferite pe buza unde fillerele pot fi injectate”, incluzând cuta alba, granita vermilionului și mucoasa, în funcție de dimensiunile buzelor și de efectul dorit. “De asemenea, mulțumită progreselor în tehnicile de umplere și injectare de astăzi, aceia care opteaza pentru injectarea buzelor nu mai sunt condamnati la etalarea “buzelor de rata” din trecut.
Problema mult dezbatuta aici este că nu toate fillerele sunt create identic, iar unele sunt pur și simplu mai potrivite pentru a se ocupa de definirea liniei buzei sau de îngroșarea unei zone, spre deosebire de altele. Asigurați-vă că înțelegeți ce vi se injecteaza. Și dacă cineva vasugerează să va injecteze buzele cu silicon – fugiti.

Cat va dura efectul?

Este foarte important de asemenea, să înțelegeți că cele mai cunoscute fillere au aceleași avantaje precum și dezavantaje: nu durează pentru totdeauna. Un avantaj este acela că, dacă vi se face dor de buzele dvs. de dinainte, le puteți avea înapoi. Dezavantaje? Fillerele temporare sunt … ah … temporare. Ceea ce inseamna ca veti avea nevoie de retusuri pentru a mentine rezultatele. In timp ce fillerele utilizate in mod obisnuit pentru buze – Juvederm, Teosyal, Princes, Belotero, Restylane etc. – dureaza aproximativ sase pana la opt luni, unii pacienti pot incepe sa observe ca au nevoie de o reumplere dupa cinci luni ” Cand buzele incep sa para mai subtiri decât isi dorește pacientul, atunci este timpul să luăm în considerare o altă vizita la medicul specialist dermatolog sau de chirurgie plastica.

 

 

La ce ar trebui să vă așteptați?

În cele din urmă, ajungem la ceea ce v-ati putea aștepta după ce v-ați hotărât să vă injectați un filler în buze. Dermatologul sau chirurgul plastician va începe prin aplicarea unei creme anestezice pentru amorțirea zonei buzelor (să nu uităm intr-adevar cât de sensibile sunt buzele). Din fericire, cele mai moderne fillere conțin, de asemenea, lidocaină care face durerea “destul de suportabilă”. Bineînțeles ca, doar dumneavoastra veti aprecia acest lucru. Fillerul va fi injectat în buză cu o mare precizie dobandita evident prin multa pregătire și o experiență corespunzătoare. Acest ultim lucru este foarte important. Singura persoană care ar trebui să se apropie de dvs. cu o seringa plina cu filler este un medic sau un  specialist cu înaltă calificare.. Injectarile cu fillere sunt o afacere delicată, și numai un personal calificat va ști exact in ce loc, cât de mult și cât de adanc ar trebui să se injecteze fillerul pentru a se asigura că efectele secundare sunt minime.

 

Efecte secundare

Puteti experimenta umflături, vânătăi sau neregularități ale buzelor pentru o zi sau maxim o saptamana, dar de obicei efectele secundare sunt minime iar rezultatele sunt chiar imediate. Medicul vă va sfătui în general să nu apelati la nici un fel de proceduri de retușare până când inflamatia nu s-a retras in totalitate – de obicei, timp de aproximativ o săptămână.Daca ati fost injectat pentru prima oara nu faceti gresala sa trageti concluzii pripite inainte sa treaca o saptamana dupa injectare, s-ar putea sa va para rau, deoarece inflamatia se va reduce!

Alte optiuni?


Dacă în vreun fel nu vă place fillerul injectat in buze, puteți întotdeauna să vă întoarceți la dermatologul sau chirururgul plastician și să optati pentru injecția de hialuronidază care va rezolva problema între 6 și 12 ore, iar fillerul va disparea in totalitate fără efecte secundare.

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum