• 390
  • 0

Așa cum se cuvine, înainte de toate, am vrea să vă urăm bun venit pe blogul nostru. Ne bucurăm foarte mult pentru interesul acordat clinicii și sperăm din suflet că articolele noastre vă vor oferi un real ajutor în domeniul frumuseții, îngrijirii și al sănătății pielii.

Prin informațiile pe care plănuim să vi le furnizăm, ne propunem să doborâm miturile formate în jurul tratamentelor estetice și să vă explicăm, într-o manieră cât se poate de transparentă și inteligibilă, procedurile noastre. Considerăm că partea de informare care precede orice intervenție, indiferent de gradul său de complexitate, este un pas esențial care nu trebuie, sub nicio formă, neglijat. Vă vom explica termenii medicali amețitori pe care i-ați auzit în prezentările medicilor sau pe care i-ați văzut pe internet sau la televizor, vă vom arăta că nu botoxul este cel injectat în buze, cum crede majoritatea, și vă vom dovedi că există proceduri nedureroase și neinvazive pentru înfrumusețare.

Acum, câteva cuvinte despre noi

Clinica DermaHealth își are sediul în Timișoara și furnizează servicii de dermatologie clasică și estetică pentru clienții săi prin mâinile domnului Dr. Ari Skeja.

Despre Dr. Ari Skeja, experiența sa profesională și părerile celor care i-au trecut pragul vorbesc de la sine, ca atare nu credem că este necesar să vorbim mai mult.

Ne dorim ca experiența clienților noștri în clinică să fie cât mai plăcută, așadar am construit o ambianță caldă. Deși spațiul abundă de aparaturi medicale sofisticate, fără de care clinica noastă nu ar fi unică în România, decorul este primitor și confortabil. Ne dorim ca pacienții noștri să ne viziteze cu drag și nu cu teama cu care își vizitează stomatologul. În acest sens, pe lângă ambianța plăcută, plusăm cu personalul nostru care, deși este foarte calificat din punct de vedere medical, este cald, prietenos și deschis.

În încheiere, nu putem decât să vă invităm să ne urmăriți articolele pentru a vă îmbogăți cunoștințele legate de frumusețe și îngrijire. Ah, ar mai fi ceva. Atât pe blog, cât și pe pagina noastră de facebook și pe twitter, puteți afla de promoțiile și concursurile noastre.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum