• 619
  • 0

Da, cum bine stiti Botox va poate păstra pielea netedă, cu mai putine riduri, dar știați ca acesta ar putea ajuta chiar la mentinerea coafurii dupa o sedinta de fitness- sau ca poate opri migrenele și / sau mâinile transpirate sa numai fie o pacoste?
Ce trebuie să știm înainte de a ne Botoxa scalpurile, mâinile, axilele sau tamplele ( în numele prevenirii migrenelor)? In continuare puteti afla despre utilizarile aprobate FDA ale Botoxului injectabil dar si despre cele neetichetate.

Botox pentru prevenirea migrenelor cronice – aprobat FDA
Botox-ul actioneaza prin relaxarea muschilor care se comprima iritand un nerv. El noteaza ca nervii transmit senzația catre frunte, zona din spatele urechilor, și partea din spate a scalpului prin tuneluri mici din craniu. După ieșirea prin aceste tuneluri mici, acestia trec prin muschi inainte de a ajunge in piele . ” Atunci când este activat, mușchiul poate atrage acesti nervi, iritandu-i, deoarece nu sunt cu mult slăbiti după ieșirea dintr-un tunel mic din os „, observă el. ” Se crede că această iritare de nerv declanseaza migrene cronice, dar dacă muschiul este relaxat cu Botox, exista mai puțina tracțiune pe nerv și astfel mai puțina iritare, reducand asadar migrenele (in cazuri foarte rare acestea dispar complet). „In cazul in care apare o posibila alta migrena, aceasta va fi mult mai puțin severa decât înainte .

Injectiile cu Botox pentru a scăpa de migrene sunt minunate, dar nu sunt pentru toata lumea, asadar cine ar trebui să evite aceste proceduri? Pacienții care nu au facut o examinare completă neurologică ar trebui să evite Botoxul până dupa aceasta. „Cele mai multe dureri de cap / migrene au cauze relativ benigne, dar nu toate”. Durerile de cap severe pot fi primul semn al unei tumori pe creier, și nu v-ati dori tratarea unei tumori cerebrale cu Botox. Botox ajută in multe cazuri, dar nu va ajuta in acest caz.
Trebuie remarcat faptul că zonele în care este administrat Botox pentru migrene cronice sunt diferite de zonele în care este injectat din motive cosmetice. Cu alte cuvinte, administrarea de Botox pentru migrene este o procedura medicala, si nu una cosmetic-medicala.

Hiperhidroza (transpirația excesivă) – Aprobat FDA

Axila este cea mai comuna zona în care se injecteaza Botox pentru a trata hiperhidroza, o afecțiune medicala caracterizată prin transpirație excesivă în palme, tălpi, fata (buza superioara sau pe frunte) și scalp. Lucrul suparator este că oamenii cu hiperhidroza într-o zonă sunt predispusi să o dezvolte si in alte zone. Notă importanta, femeile care sunt gravide, încearca sa rămâna gravide, sau care alapteaza, nu ar trebui sa apeleze la Botox. „Injectarea palmelor rareori poate slăbi ușor mâinile, așadar, dacă sunteti inscrisi într-o competiție de scandenberg, cel mai bine ar fi să amanati procedura până după meci”.
După procedura cu Botox pentru hiperhidroză, nu va entuziasmati prea tare sa aruncati deodorantul; se poate reduce cantitatea de transpiratie, dar poate nu si mirosul! „Botox actioneaza în primul rând asupra glandelor ecrine (care produc transpiratie apoasa) și mai puțin asupra glandelor apocrine (care produc mirosul)”. Mare atentie, tratarea palmelor si a talpilor poate fi usor dureroasa.

Botox pentru mentinerea coafurii (Neetichetat)

Botox pentru coafuri stilate de lunga durata? Ar putea fi prea frumos să fie adevărat. „De ani de zile, unii furnizori au tot incercat sa faca Botoxul sa para ca o procedură mai putin medicală și mai mult ca o tehnica de coafura sau tunsoare, iar acum exista campanie de marketing care intr-un fel le combina pe cele „Ideea este aceea că, in timp ce umiditatea poate increti parul si deranja coafura, reducerea transpiratiei de pe frunte și de pe tot scalpul ar putea tine departe aceasta problema un pic mai mult.” Problema este ca Botox nu poate controla umiditatea exterioara, ceea ce înseamnă că în cazul în care parul rebel este cea mai mare problema a ta, probabil că nu vei beneficia de rezultate. Botoxul nu va usca in totalitate scalpul. Deci, este puțin probabil ca un scalp mai uscat sa reuseasca sa pastreze părul considerabil mai intins pentru o perioadă mai lungă de timp.
Acest lucru inseamna, de asemenea, si un tratament mult mai scump. „În timp ce pentru majoritatea persoanelor, Botox-ul facial are o valoare buna pentru banii cheltuiti, scalpul este o zonă foarte mare” „Ar fi nevoie de MULT Botox și de peste o sută de injectii pentru a trata pe deplin scalpul.” Este un tratament extrem de costisitor și s-ar putea chiar să nu funcționeze. „În timp ce acest lucru poate părea evident, Blowtox-ul nu a fost evaluat de către FDA și mă îndoiesc că va fi prea curând.” Care este sfatul pentru cei care doresc să foloseasca Botox in intinderea parului? „Faceti rost de un card de credit cu o limită maxima!”

Alte utilizări neetichetate
Botox, de asemenea, funcționa bine în gât, în special pentru corzi sau zona de la bărbie la clavicula. „Acestea pot ajuta, de asemenea in conturarea fetei micsorand usor glandele salivare în fața urechii și în gât”.
Botox-ul functioneaza pentru riduri, linii fine și chiar probleme de transpiratie. Dar, pentru un scalp transpirat ar putea fi mult mai indicat să investiti într-un sampon uscat pentru a menține coafura atragatoare câteva zile in plus.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum