• 139
  • 0

Aspectul „FATA de BALON” cauzat de prea multe substanțe de umplutură injectabile

Un fenomen ciudat se întâmplă în rândul femeilor tinere. Unele dintre ele par mai în vârstă decât vârsta lor adevărată, dar pe de alta parte ne străduim să găsimun singur rid pe chipul lor!?
Vârsta lor esteambigua din cauza proporțiilor lor asemănătoare caricaturilor, datorită obrajilor de BALON și buzelor exagerat de umplute cu acid hialuronic.
Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, primul loc în care observă semne de îmbătrânire este pe față.
O modalitate utilizata de a păstra aspectul tineresc esteaugmentarea/umplerea cu substante injectabile. Din păcate, prea mult este aproape tot timpulsi prea rău.
Rezultatul final este o afecțiune denumită de mine față de BALON sau obraji de VEVERITA.
Chiar și celebrități precum Madonna, Nicole Kidman și Janice Dickison au fost toate victimele suprainjectării cu acid hialuronic sau cu grasime proprie.

Ce este fata de BALON?

Este o afecțiune care apare ca urmare a suprainjectării unei persoane cu substanțe de umplere în față.
Acest lucru duce la un aspect supraumplut, ceea ce face ca obraji și alte zone ale feței să se umfle exagerat.
În timp ce augmentarile (fillerele) dermice cu AH sunt o modalitate excelentă de a combate semnele de îmbătrânire și de a adăuga volum feței, este important să vizitați un profesionist care știe cantitatea corectă de utilizat pentru a face fața să arate NATURALA!
În unele cazuri, profesioniștii necalificați adaugă prea mult filler (acid hialuronic) pentru a întinde pielea. În astfel de cazuri, unde nu poate ajuta o cantitate normala de filler si se exagereaza cu cantitati foarte mari, ar fi mai indicat să facă un lifting facial.
Această afecțiune este o preocupare reală pentru persoanele care se gândesc la injecțiile faciale.
Vizitarea unui dermatolog sau chirurg plastician cu experienta pentru toate injecțiile de umplere dermică este singura modalitate de a te asigura că arăți natural și de a evita obrajii de VEVERITA cu care atât de multe persoane ajung la suprainjectare, iar o persoana care doreste un look natural are deja frica preconceputa din cauza asta!
De ce sunt umplerile faciale o nouă tendință si care este motivul din spatele acestei tendințe ciudate?
Raspunsul este simplu – trăim într-o generație de selfi-uri!
Datorită celebrităților și modelelor aspirante care își documentează fiecare mișcare și vor să arate bine făcând acest lucru pe rețelele de socializare, multe femei tinere simt nevoia să-și perfecționeze look-ul.
Aceleași femei au auzit de celebrități care au BOTOX ȘI FILLER și consideră că este complet acceptabil.
Ei iau de la sine înțeles că dacă vor o piele mai fină sau buze pline, le pot avea, acum, dar cat si cum este intrebare care uit sa si-o puna????
Fillerele dermice fac posibilă tratare instantane a zonelor cu probleme, cum ar fi o buză superioară subtire sau obrajii plati sau o bărbie
retrasa sau o față prea rotundă sau prea pătrată.

Ce sunt fillerele dermice?

Fillerul dermal sau acidul hialuronic este o substanță injectată în piele pentru a netezi liniile și pentru a crește volumul.
Au fost disponibile și utilizate predominant de femeile peste 40 de ani din 1981, dar acum au un club de fani printre cei care au cel mai puțin nevoie de ele, femeile în vârstă de 20 de ani.
Este important să știi, in cazca te hotărăști să iei această decizie, să NU mergi la oricine altcineva decât la un dermatolog sau chirurg plastician certificat de colegiul medicilorpentru asa ceva!
Dacă NU sunt injectate corespunzător, potențialele efecte secundare pot fi necroza sau chiar orbirea și accidentul vascular cerebral, printre altele.
Ca atare va recomandam sa mergeti doar la medici potriviti care folosesc fillere, inregistrate CE si care sa fie produse de firme consacrate de genul ALLERGAN (Juvederm) sau TEOSYAL.
Astăzi, majoritatea acidurilorhialuronice sunt făcute din acid hialuronic, un compus natural care se dizolvă de obicei între 6 și 12 luni.
Cu reclame moderne de astazi aceste produse par ușor de utilizat, totul pare mai degrabă un tratament de înfrumusețare decât o procedură medicală riscantă!

Cum să eviți fața de BALON

Când medicul specialisfolosesteacidul hialuronic injectabil pentru a combate semnele îmbătrâniri, tehnica este aproape totul!
Lucrul cheie de reținut despre corectarea pierderii de volum este că pielea își pierde elasticitatea pe măsură ce îmbătrânește.
Asta înseamnă că pielea nu poate menține volumul în același mod în care o făcea când era mai tânără. Acest lucru duce la caderea faciala sau pierderea tesutului adipos.
Inlocuirea acestei pierderi din volumului feței nu înseamnă că fata ar trebui să fie injectată cu cantități mari de filler dermic, chiar dacă este tentant. Umplerea excesivă a feței va duce la un aspect nenatural și va deteriora și mai mult elasticitatea pielii!
Prea multă umplutură nu face doar o persoană tânără să pară bizară, ci o poate face și mai în vârstă. Când fața cuiva are un contur zero, buzele îi vor pompa ca anvelopele de bicicletă.
Modul în care funcționează materialele de umplere dermice sunt prin netezirea ridurilor prin injectarea directă în riduri. Când faceți acest lucru, cantități mici de umplutură trebuie plasate sub piele pentru a adăuga volum zonei respective.
Este ca și cum ai avea un „lifting lichid al feței”.
Cum pot fi tratate/rezolvate injectarile in EXCES?
Vestea bună este că augmentarilecu acid hialuronicau un antidot care poate dizolva acidul hialuronic in 12 – 24 ore, fara alte efecte secundare!
Va recomand sa mergeti sa va injectati doar la medici specialisti care si detin HIALURONIDAZA in caz de urgenta!

In concluzie, dacă vă gândiți să obțineți marire de volum pe fata cu substante injectabile, vă recomandam ca inainte să va programati la o consultație personalizată cu medicul ales de Dvs. Nimic nu este mai pretios/scump decat fata Dvs personala!

Dr. Skeja Ari

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum