• 3
 • 3

 

1. Somnul este foarte important

În timp ce dormim, gravitatea și pernele noastre sunt în contradicție cu fețele noastre. De asemenea, s-ar putea să fi observat linii noi pe fata cand va treziti. Acest lucru nu rezulta in lasarea pielii faciale, dar ridurile pot deveni permanente și mai pronunțate, cu cât obisnuiti mai mult sa dormiti cu fata pe o parte sau pe burta. Fie dormiți pe spate, fie apelati la o pernă specială pentru a contracara gravitatea, iar astfel se va minimiza contactul dintre fata și pernă, lăsând pielea fetei neincretita pe timpul nopții.

2. Aplicati creme cu protectie solara

 Razele UV distrug colagenul din piele. Iubim colagenul pentru ca acesta confera elasticitatea pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, producem treptat tot mai puțin colagen, dar prin aplicarea de protecție solară, chiar și toamna, îl putem mentine cât mai mult posibil. Și nu uitați de palaria de soare!

3.Fillere (acidul hialuronic)

 Când eram mai tineri, majoritatea dintre noi am fost nerabdatori să scapam de “grăsimea de bebelus” care ne-ar fi oferit obrajii proeminenti pana in adolescenta chiar. Apoi brusc, dorim exact contrariul. Chiar inca dinainte de varsta de 40 de ani, unora dintre noi le lipsesc obrajii aceia plini si pufosi. Datorita lipsei de grăsime, obrajii noștri pot să aiba un aspect lasat.

De exemplu, Juvederm Voluma este un produs injectabil de acid hialuronic produs de firma Allergan, destinat reconturării obrajilor și ridicării țesutului facial pentru un aspect mult mai tanar.

4.Tratamente topice

Retinolul și retinoizii pe bază de prescripție medicală, cum ar fi Retin-A, stimulează producția de colagen și elimină celulele moarte ale pielii, lăsând pielea plină și fermă. Bonus – aceste tratamente, de asemenea, elibereaza porii înfundați pentru o piele frumoasă pe tot parcursul anului.

5.Intinderea nechirurgicala a pielii

Datorită avansării tehnologiei laser, pielea poate fi intinsa cu ajutorul căldurii pulsate prin lasere, căldura, la rândul ei, stimuland producția de colagen. Deoarece producția de colagen este corelată cu vârsta, pacienții mai tineri răspund, de obicei, mult mai bine la tratamentele cu laser. Un pacient în varsta de 60 de ani, cu o cădere substanțială a aspectului facial din cauza pierderii colagenului și a grăsimilor, ar obține rezultate mai bune printr-o procedură chirurgicală.

 1. Mai exista si alte optiuni de genul fire PDO, HIFU sau Laser Eufoton Aton cu procedura asa numita ENDOLIFT care actioneaza in tesut prin fibra optica pentru a realiza liftingul facial.

Pentru cei interesati va stam la dispozitie cu mai multe explicati la Derma Health Timisoara 0740000044

3 Comments

 1. Marcela Teleoaca
  1 septembrie 2020 at 18:44

  Buna ziua,ma numesc Marcela as dori o informatie pentru umplerea pometilor ce imi recomandati si cat dureaza efectul? Si ce pret ar avea procedura? Multumesc

  • Derma Health
   10 octombrie 2020 at 10:52

   Umplerea sau augmentarea pometilor se face cu acid hialuronic. In mod normal folosin 2 fiole de 1.2 ml iar efectul, dupa producatorul substantei, dureaza intre 1 – 2 ani. Sigur conteaza si stilul de viata, alimentatia, varsta pacientului si factorul genetic. Costul acestei proceduri in cadrul clinici Derma Health Timisoara este de 600 euro

  • Dermahealth
   10 octombrie 2020 at 12:00

   Umplerea sau augmentarea pometilor se face cu acid hialuronic. In mod normal folosin 2 fiole de 1.2 ml iar efectul, dupa producatorul substantei, dureaza intre 1 – 2 ani. Sigur conteaza si stilul de viata, alimentatia, varsta pacientului si factorul genetic. Costul acestei proceduri in cadrul clinici Derma Health Timisoara este de 600 euro

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună acum